„Aki a technológiát uralja, az uralja a nyilvánosságot” – Lánczi Tamás

2023. augusztus 18. 17:22

A média és az újságírás egy komoly válságban van, ezt a válságot pedig a technológiai óriáscégek okozták. Az, hogy egy magyar újságíró minden tehetségét beleadva mit ír meg az majdhogynem másodlagos, mert majd az algoritmus és a cenzorok döntik el, hogy eljut-e az olvasókhoz. Médiaviszonyok és techcégek. Lánczi Tamással beszélgettünk.

2023. augusztus 18. 17:22
null
Pócza István
Pócza István

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg: 

 

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2023. augusztus 19. 09:24
Vajon ki és miért koppintott Varga Judit körmére, amikor törvényt akart alkotni a techcégek - socialmedia vállalkozások megregulázására és közteherviselésére?
I feel the earth move under my feet
2023. augusztus 19. 07:16
"salamonhiihii-2 2023. augusztus 18. 19:00 Megjelent az IMD Versenyképességkutató (IMD) 2023 évi versenyképességi tanulmánya,amely jelentős előrelépéseket és lemaradásokat mutat." Mennyire jellemző a koszlott kaftános tetű fajtádra, hogy amikor ugyanezen a listán Magyarország felfelé kúszott, akkor kussban voltatok, vagy a bátrabbak arról hadováltak, hogy ennek a mutatónak semmi jelentősége. "Lánczi Tompika a csúszómászó ,orbánszopófantom ,emléxem a Véleményvezérblogon hányx szarrá aláztalak ,a magyar modernizáció kudarcáról:" Vedd észre, te egy saját magad gerjesztette buborékban létezel a valóságba ágyazódva. Egy buborékban, amiben te vagy a szuperhős, a mindenkinél erősebb-okosabb Nagy Hohohoohooo, aki vidáman höhörészve tesz helyre bárkit-mindenkit.. Csakhogy a valóságban a saját fajtád is undorral néz rád és nevet az általad intellektuális űrrepülésnek gondolt erőltetett jópofizáson és copy-paste-elésen. Ha bárkit is megalázol, úgy maximum saját magad.
gyzoltan-2
2023. augusztus 19. 07:13
„Aki a technológiát uralja, az uralja a nyilvánosságot” Aki a médiát uralja, birtokolja, az uralja a közvéleményt és minden mást is! Ő, ők a királycsinálók! -az egész Világon, így Magyarországon is... -már azt is igyekszenek befolyásolni, meghatározni, hogy miről mit gondolhatunk..! -sőt még azt is, hogy miről nem is álmodhatunk, lévén az gójoknak tabu-téma, azaz tilos..! -egy kis tömény hisztéria, s az antiszemitizmus emlegetése általában megoldást hoz... -ha mégsem, akkor még mindig ott van a világfegyelmet biztosító Antifa..!
EX_Terminator
2023. augusztus 19. 05:05
SOHA SEMMI SZÍN ALATT SEMMI KÉPPEN SEMMI ÁRON!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!