A magyar külpolitika kihívásai – Szijjártó Péter és Szalai Zoltán beszélgetése az MCC Feszten

2023. július 31. 20:01

A magyar külpolitika és külgazdaság kihívásairól Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági és külügyminiszterével Dr. Szalai Zoltán, a Mandiner hetilap főszerkesztője, az MCC Főigazgatója beszélgetett.

2023. július 31. 20:01
null

Helyszíni tudósításunk a beszélgetésről: 

Szijjártó: Demarsolgatni tilos! - Mandiner

Kemény fellépést tanúsított a magyar külgazdasági és külügyminiszter az esztergomi MCC Feszten.

 

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. augusztus 02. 05:47
Az Únió szégyene lett az ország..köszi,Robokuty,jó,hogy ilyen kemény vagy..:(
FeketeFehér
2023. augusztus 01. 05:36
Monte Carlo: "minél nagyobbak lesznek az orosz veszteségek, annál nagyobb lesz az orosz megtorlás a háború végen" Mit torolnak meg az oroszok? Hogy megtámadták Ukrajnát, és az ukránok meg védekeztek? Fura elképzeléseid vannak a "megtorlás"-ról.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. augusztus 01. 00:31
Biztosan nagyon izgalmas vita lehetett a mandiner és progéria Peti között. A kérdéseket már tavasszal elküldték a mandinernek, hogy legyen ideje felkészülni.
Turán
2023. július 31. 21:24
Mr. Butthead azért jól beleéli magát a #számítamitmondokafideszenkívülis produkcióba..Szájer felvilágosíthatta volna mi a szitu. Ja felvilagosította..🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!