Amerikában csak akkor számít egy háború, ha az világháború – Stratéga Nógrádi Györggyel

2023. június 06. 18:00

Eszkalációs spirálban vagyunk, ezt mutatja a mai gátrobbantás is. Nem csak Ukrajnában van gond, a világ számos ponton forrong: a jugoszláv bomlás nem ért véget, a koszovói zavargás csak a kezdet. A Stratéga e heti vendége Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.

2023. június 06. 18:00
null
Pócza István
Pócza István

Kahovkai gátrobbantás, Lavrov-nyilatkozat, koszovói zavargás, délszláv forrongás és sok más aktuális téma a legújabb adásunkban.

A teljes beszélgetés megtekinthető itt:

A beszélgetés podcast formában is meghallgatható: 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. június 07. 07:36
A ruszki el akarta adni itt az ásványkincseit, plusz nem akart usák protektorátust az előkertjébe. Ennyit akart, de ez a deep state-nek nem tetszett..
LancelotDuLac
2023. június 06. 21:49
"Amerikában csak akkor számít egy háború, ha az világháború" neked meg akkor számít egy háború, ha az orosz gátlástalanul gyilkolhat fegyvertelen embereket!
Saksafar
2023. június 06. 21:25
Ha az amcsik elintézik, hogy ebből világháború legyen, akkor most már ideje, hogy amerikai földön is kárt tegyen néhány bomba. Könnyű úgy háborúzni, hogy mindig más országa pusztul.
lyon
2023. június 06. 21:18
Most őszintén... Ehhez a cikkhez a második hozzászólás ez volt: "Ööö, hát izé.... akkor már inkább írjatok egy újabb cikket az Everestről, Suhajdáról meg a serpákról." És 44-en rögtön kedvelték .... Szóval ez a brutális, logikával ellentétes, átlátszó negatív hozzáállású lájkolgatás bizonyítja, hogy mennyire tisztességmentes ellenzéki propagandisták nyomják itt is, pedig nem sokan vannak, de arra van eszük, hogy azonnal ferdítsenek még akkor is ha nincs értelme. Hányinger....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!