Videón, ahogy hadgyakorlatra készülnek Finnországban

2022. október 05. 13:22

Mintegy 2400 tartalékos vesz részt a gyakorlatban.

2022. október 05. 13:22
null

A napokban mintegy 2400 tartalékos katona fog részt venni a finnországi „Ruska22” jelzésű hadgyakorlaton. A légierő tartalékosai kedden vették magukhoz felszerelésüket, erről közölt videót Twitteren a finn légierő hivatalos oldala: 

Kapcsolódó

Finnország teljesen lezárja a határait az oroszok előtt

A finn külügyminiszter szerint a döntést Moszkva legfrissebb bejelentése miatt hozták meg. Bővebben...

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hydra Esus
2022. október 05. 20:23
Kedvezményes árú, kötelező fegyvervizsgát minden magyarnak! Fegyvertartás engedélyhez kötését eltörölni!
I_Isti
2022. október 05. 16:48
Kínai gyártású Kalasnyikov. :)
Vitéz János
2022. október 05. 15:58
Rég volt háború, az emberek nem tiltakoznak minden lehetséges módon ellene. Sajnos megint csak a megcsonkított emberek, az elvesztett gyermekek, családtagok, barátok, a lerombolt otthonok, az éhezés és az elszegényedés, a poszttraumás sokk fogja elvenni a harci kedvet. Akkor már keresnének más megoldást a szankciókon és harcon kívül, de már késő lesz.
Vitéz János
2022. október 05. 15:47
Remekül haladunk a harmadik világháború felé. De jó lenne tudni, kiket tudnak még belerángatni és ki marad ki biztosan. Persze a legjobb lenne a kreátorokat nyakoncsípni, de sajnos sokkal előbbre gondolkodtak mint mi, egyszerű népek, és pokoloian sok munkát fektettek a tervezésbe, az előkészítésbe és a végrehajtásba is. Az egyszerű népek vesztésre állnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!