Videón, ahogy kitűzik az ukrán zászlót a Kígyó-szigeten

2022. július 07. 11:54

A videón jól kivehetők az oroszok által hátrahagyott felszerelések maradványai is.

2022. július 07. 11:54
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, az orosz csapatok harc nélkül elhagyták a Kígyó-szigetet június végén.

Nemrégiben a közösségi médiában arról kezdtek felvételek terjedni, hogy az ukrán katonák már országuk zászlóját is kitűzték a szigeten. A videón az orosz megszállók által hátrahagyott felszerelések maradványai is jól kivehetők.

A felvétel alább tekinthető meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Attologic
2022. július 08. 09:11
...aztán videón ahogy az ukránok szétlövetik saját hazájukat. szomorú ezt végignézni, ráadásul belepusztul éhenhal a világ, mert ez a spájz, a világ éléskamrája. basszus!..nem lesz holnap reggel műzli a tejcibe...
u.cserkész
2022. július 07. 19:44
Azután jött a csősz és mindenkit lezavart a szigetről.
alex44
2022. július 07. 15:42
Előre kell bocsátanom hogy már nagyon tele van a fa@om ezzel az egész háborúval DE,ha gonoszkodni akarok ezzel a hírrel kapcsolatban, azt kell írjam, szép ez az egy szem Ukrán zászló kitűzése, de a ruszkik az elmúlt durván egy hónap alatt, már vagy 14 településre rakták ki a sajátjaikat.
Gèbi
2022. július 07. 15:35
Gondolom élő egyenes adásban közvetítette a világ összes tv adója ezt a világraszóló "győzelmet". Az ukrán lakosság elájult eme csoda láttán........................................vagy az éhségtől,.......mindegy is már............lényeg a csodálatos "siker".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!