Stratégiai nyugalom vagy háborúba sodródás?

2022. március 18. 11:19

Hetek óta az orosz-ukrán háború van a hírek középpontjában. Stratégiai nyugalom vagy háborúba sodródás? Kimaradás vagy fegyverszállítás? Béke vagy háború? Ezek most talán a legfontosabb kérdések. A mandiner reakció legújabb részében megnéztük előbb az érveket, majd a stratégiai helyzetet.

2022. március 18. 11:19
null

A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat. Ezúttal az orosz-ukrán háború kapcsán a Magyarország álláspontjával kapcsolatos vitákat igyekeztünk körüljárni. 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. március 19. 12:35
a nyugalom es turelem mindig jo tanacsado ! SOHA TOBBE BALOLDALT !
Frutti
2022. március 18. 20:39
ÚRISTEN, HOGY MIK VANNAK - ÉRDEMES ELOLVASNI! https://pestisracok.hu/tenyleg-kinalgatjak-nekunk-karpataljat-az-oroszok/?fbclid=IwAR0pd_3_GAvA5rLNbSx3U3Fmuo3egUl_pHp3i_MYGWy47Awjr_qi0CzR0fw IGAZ LEHET EZ?
Lajoss
2022. március 18. 20:37
Elvtelen,gerinctelen sunnyogas.Szarházi csuti!
formaegy
2022. március 18. 20:01
Ami 1000%. Aki azt akarja, hogy béke, nyugalom, biztonság legyen M.o.-on a Fideszre szavaz! Aki háborút, a magyar emberek, gyerekek halálát akarja az a libsi-komcsi-náci ellenzékre szavaz! Akik részt vettek a márc. 15-i ellenzéki összejövetelen azok mind háborút akarnak, akiknek semmit nem jelent a családjuk, gyerekeik élete, képesek feláldozni őket a hazaáruló, mocskos M.o.-ot háborúba taszító aljas hazaáruló bandáért! Le sem tagadhatnák, hogy büdös komcsi-náci emberek! Azok szarnak magasról, még a saját családjuk biztonságára, életére is !!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!