Ezért drága a benzin: itt a Mandiner Reakció az energiaválságról! (videó)

2021. november 03. 09:00

Elszabadultak a benzinárak – de az energiaválság sokkal nagyobb annál, ami a kutakon látszik belőle. Nézze meg a friss Mandiner Reakciót, mielőtt fejéhez fogná a töltőpisztolyt!

2021. november 03. 09:00
null
Kohán Mátyás
Kohán Mátyás

Azért indítottuk útjára a Mandiner Reakciót, hogy időszűkében lévő olvasóinknak hétről hétre gyors és érthető áttekintést nyújthassunk a hírek mögött zajló folyamatokról. Sorozatunk előző részében a Márki-Zay-jelenséget vette górcső alá Közélet rovatunk vezetője, Kacsoh Dániel, ezen a héten pedig az Európát és az egész világot sújtó energiaválságot vizsgálta meg közelebbről Kohán Mátyás külpolitikai újságírónk.

Mennyit bukik egy átlagos autós a brutális benzinárakon, és van-e értelme az ellenzék azon követelésének, hogy a kormány azonnal csökkentse az üzemanyag jövedéki adóját? Hogyan drágíthatja az üzemanyagot (és sok minden mást) a meggondolatlan zöldítés, no meg az elhibázott európai külpolitika? És hogyan vonhatja ki magát az egész alól egy kis közép-európai ország? Ha érdeklik a válaszok, nézze meg a friss Mandiner Reakciót – öt percnyi figyelméért tartalmas áttekintést adunk cserébe! 

 

Fotó: Pixabay

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Illieral
2021. november 03. 18:40
Az a kormány, akinek kormányzása alatt az Euro árfolyama átlépi a 260 Ft-ot alkalmatlan. Orbán Viktor. Euro = 365 Forint... Van itt baj kérem, csak a Fidesz. Ja mellesleg, az álamadóság 20 ezer milliárd Forinttal nőtt az elmúlt 12 évben.... Persze Gyurcsány egy kretén, ezt nem vitatom, de van itt baj bőven.
Reszelő Aladár
2021. november 03. 16:08
Az a baj a haladárokkal, hogyha megkérdeznénk őket, hogy mi legyen, megmentsük a bolygót a CO2-től, vagy fagyjon meg 15 millió fehér hetero keresztény férfi, akkor az utóbbit mondanák.
Republik
2021. november 03. 13:10
Azért nem fagyasztják be a benzinárat,mert azt az 1000 milliárdot valahonnan pótolni kell,amit a választások előtt elosztogatnak.Ez az igazság a többi szöveg csak rizsa.Bármit megtesznek a hatalom megtartásáért!Ha kell totálisan eladósitják az országot,semmi nem számít nekik csak a hatalom!!!!
Pelso j.
2021. november 03. 12:42
Matyi, itt nem az a kérdés, hogy miért drága az üzemanyag, hanem hogy miért nem avatkozik be a fidesz. Arra persze van válasz: a folyamat tökéletesen illeszkedik a forint inflálási tervhez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!