Mentőautó szirénájaként tisztelgett az Empire State Building az egészségügyi alkalmazottak előtt

2020. március 31. 19:05

Egy mentőautó szirénája fényeivel borította be és hangjával zengte be New Yorkot az Empire State Building hétfő este.

2020. március 31. 19:05

Hétfő este az Empire State Buildinget, New York egyik legmagasabb épületét karbantartói piros-fehér színekbe öltöztették és hangos szirénázással támogatásukról biztosították az egészségügyi dolgozókat a koronavírus elleni küzdelemben. Az Empire State Buildinget fenntartó cég úgy fogalmazott, hogy az épület „Amerika szívritmusát és piros-fehér szirénáját” szimbolizálja.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szavaztam
2020. március 31. 21:02
kezd ez nagy manipuláció lenni... olaszországban az elhunytak átlagéletkora 78év, 98% más komoly betegségben szenvedett... https://www.epicentro.iss.it/coronavirus/bollettino/Report-COVID-2019_26_marzo_eng.pdf nem akarom alábecsülni a járávnyt,de a meghozott intézkedések nem arányosak...
Akitlosz
2020. március 31. 19:54
Csak a szokásos. Bármint, mindent a dolgozókért csak pénzbe ne kerüljön! Csinálják ezt a sok bugyutaságot nekik, de magas fizetést soha az életben nem fognak kapni a munkájukért az egészségügyi dolgozók egy szűk felső kaszt kivételével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!