Drónfelvételeken tekinthetjük meg a kiürült világvárosokat

2020. március 27. 17:33

A Euronews videójában többek közt Budapest is szerepel.

2020. március 27. 17:33

A kopár budapesti utcáktól a felhős brazil tengerparti strandokig a világ minden részén üresnek tűnnek a városok. Ennek oka a koronavírus járvány elleni küzdelemben rejlik. A Euronews No Comment stábja által készített felvételeken megtekinthetjük Budapestet, Rio de Janeirot, Lisszabont, Vilniust és Isztambult, úgy, ahogy eddig még nem láttuk: szinte teljesen üresek, turisták nélkül.

A Euronews No Comment nézői pedig korábban megtekinthették a hasonló cipőben járó Lyonról (Franciaország) és Vuhanról (Kína) készült felvételeket is:

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2020. március 28. 11:23
Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország, gyönyörűbb mint a nagyvilág!
Leskelődő
2020. március 28. 10:02
Budapest üresen is káprázatos. És milyen lesz még aLiget projekt végigvitelével!
Akitlosz
2020. március 27. 23:04
A középkorban még bátran felléptek az ilyen garázda drónok ellen. https://www.youtube.com/watch?v=uhbuEUoxntQ
3M..
2020. március 27. 19:09
Törlik az amerikai elnökválasztást és a Tokiói Olimpiát. Az olaj elavult, és valószínűleg hordónként 10 dollárra esik, mielőtt ez befejeződik. Az új energiatechnológiák készen állnak arra, hogy Trump nyilvánosságra hozza őket. Az ilyen típusú technológiára látható egy példa az alábbi linken, amely sokkal olcsóbbá teszi a hidrogént, mint az olaj. https://www.popularmechanics.co.za/science/hydrogen-made-using-rust/ A világban a következőket láthatjuk: "A légitársaságok világszerte a földre kényszerülnek Szinte minden utazás megállt Világszerte üresek a szállodák, az éttermek és az üdülőhelyek Az olajárak összeomlása Globálisan összeomló részvénypiacok Globális pénzügyi összeomlás "A Wall Street-et be fogják záni" - ígérik a P3 szabadkőművesek." Újraindítás! A Főnix feltámad és egy új korszak hajnala köszönt ránk." https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/03/torlik-az-amerikai-elnokvalasztast-es.html Csak a Nemzet! Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!