Lezsák és Bíró a rendszerváltásról

2019. szeptember 03. 22:23

Rendszerváltás vagy rendszerváltoztatás? Erről is beszélgetnek az MDF volt elnökei az Ez itt a kérdésben.

2019. szeptember 03. 22:23

Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke és Bíró Zoltán, a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum főigazgatója az M5-ön beszélgetett a rendszerváltás éveiről.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2019. szeptember 04. 19:51
A Népfőiskolát (mint Lezsák megélhetési cirkusza) működtető alapítványok adóssága már vissza lett fizetve? - mármint jó hazai közpénzből?
Akitlosz
2019. szeptember 04. 19:26
"Rendszerváltás vagy rendszerváltoztatás?" Módszerváltás. A kommunistáknak új módszerekre volt szükségük a hatalmuk és a vagyonuk legalább részbeni átmentéséhez az új időkbe, amikor már a Szovjetunióra nem számíthattak többet. Ezt sikeresen meg is oldották. A hajuk szála sem görbült meg máig sem a kommunista diktatúráért miközben jó részt megőrizték a politikai és gazdasági befolyásukat.
Rony Tronco
2019. szeptember 04. 16:14
Van az "egy igaz ember", meg a két hazug ember, ilyen a rendszerváltó.
tintapaca
2019. szeptember 04. 12:40
Nincs mit szépíteni a történteken. A mindenkori magyar politikai elit - mint 1526 óta minden esetben -, önös érdekeit tekintve, a birodalmi függést tartotta szem előtt választásaiban. Ezzel biztosította a mindenkori gyarmattartók pozíciója mellett a sajátját is. Az ország kifosztása - területben, lakosságban, gazdaságilag -, töretlenül folyik majdnem ötszáz éve. Még azt a csekély mozgásteret sem tudta a dilettáns és téves önértékelésben szenvedő Antall, és dilettáns köre, kihasználni, ami 1990-1991-ben volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!