Dévényi vs. Huth deathmatch

2017. október 26. 19:01

„Nehéz feldolgozni, hogy tegnap még egy szerkesztőségben ültünk, ma meg már egymásra mutogatunk.” Heti Válasz–Pesti Srácok-vita.

2017. október 26. 19:01

„Nehéz feldolgozni, hogy tegnap még egy szerkesztőségben ültünk, ma meg már egymásra mutogatunk. Pedig valahol mindenkinek igaza van” – kommentálja a Pesti Srácok a saját főszerkesztője, Huth Gergely és a Heti Válasz-Hír TV-s Dévényi István vitáját. A Morus Szent Tamás Körben megrendezett sajtóvitát a PS Polbeat Extra adása közvetítette.

„A G-nap után távozók a Fideszt, a maradók pedig a valódi polgári Magyarországot választották” – mondta Dévényi Huthnak, aki erre úgy felelt: „a polgári Magyarország hívei hétfőn tízezren ünnepeltek a Terror Háza előtt, ti pedig Simicska Lajos politikai zsarolásra berendezkedett bandériumának vagytok a tagjai, amelynek a létezése is teljesen erkölcstelen és tarthatatlan, hiszen az ilyen tevékenység ellentétes a magyar Médiaalkotmány és a nemzetközi sajtóetika alapelveivel.”

 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2018. április 13. 12:41
Ez a Huth simán beperelhető lenne. Ki a faszom ez? Most néztem meg (az MN performansza kapcsán), hogy gátlástalan barom az illető. Egy kocsmaszónok. És miért van ez fönn a neten? A Mandinál hozzáférve? Az IKSZ is adja hozzá a nevét? Mennyiben keresztényi, egy ilyen vádhalom (1 h körül), ami ellen senki sem szólal fel!? Hagyják, hogy végig fröcsögje a hülyeségeivel a honalapjukat. Ez egy hülye állat. Dévényi jó, hogy jobboldali, mert én már rég elmentem volna. Mert hülyékkel nem érdemes vitatkozni... És ő legalább elmondta a véleményét. Ez is valami.
catalina9
2017. október 29. 07:34
„A G-nap után távozók a Fideszt, a maradók pedig a valódi polgári Magyarországot választották” – mondta Dévényi Huthnak, aki erre úgy felelt: „a polgári Magyarország hívei hétfőn tízezren ünnepeltek a Terror Háza előtt, ti pedig Simicska Lajos politikai zsarolásra berendezkedett bandériumának vagytok a tagjai, amelynek a létezése is teljesen erkölcstelen és tarthatatlan, hiszen az ilyen tevékenység ellentétes a magyar Médiaalkotmány és a nemzetközi sajtóetika alapelveivel.” pontos!!
kata56
2017. október 28. 14:28
A moostani Válasz.osok közül egyedül a Sztankóczky(??) Andrást tudom elolvasni. Ő sose volt konzervatív oldali, de nem is igazán balos. Írni viszont tud. A többi nulla.
kata56
2017. október 27. 19:07
Borókait kedveltem. Nagyon Múltidőben. Mióta probálja összeegyeztetni a távolságtartóan mérsékelt normális hangnemet a tulajdonosi érdekekkel, azóta olvashatatlanná váltak az írásai. Legnagyobb sajnálatomra. A többi meg amúgyis érdektelen volt. Mondjuk a jobboldali újságírók zöme igen gyenge. Ballibet meg nem bírok ma már olvasni. Hajdan minden nap megvettem az Élet és Irodal számait. Hajdan. Ma már látni se bírom. Bayert tartom nagyon tehetségesnek. Még akkor is, ha sokszor erősen érzelmileg vezéreltek az írásai. Bayer és Borókai voltak a kedvenceim. Maradt Bayar. Kár. A HV és a HÍRTV miatt örök haragot érzek az ottmaradtak iránt. Személyesen gyűjtöttünk aláírásokat, hogy a kábeltv-k vegyék fel a csatornáik közé stb stb.. Szemét áruló társaság. A többi meg vicc.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!