Kubatov: 2020-ra a Fradi egész Európa legmodernebbje lesz

2017. január 02. 09:20

Az FTC elnökének az a célja, hogy 2020-ra ne csak Közép-Európa, hanem egész Európa legmodernebb sportegyesületévé tegye a Fradit.

2017. január 02. 09:20

Kubatov Gábor szilveszteri köszöntőjében vázolta fel FTC-elnöki terveit. 2020-ra el szeretné érni, hogy a Fradi nem csak Közép-Európa, hanem egész Európa legmodernebb sportegyesülete legyen. Ennek érdekében építenek egy csarnokot a női kézilabdásoknak, a jövőben pedig megújul a birkózás, az ökölvívás, a hoki, valamennyi szakosztály, valamint újdonság az is, hogy az Építők vívórészlege betagozódik a Fradiba.

A Fradi vezetője a klub focis teljesítményéről is beszélt, főleg az MLSZ apparátusát és a játékvezetőket bírálva. Mint mondta, szerinte Csányi Sándor MLSZ-elnök az eddigi legjobb ezen a poszton, ám az, hogy vannak hibák a rendszerben, nem miatta, hanem az alatta dolgozók miatt van. Kubatov nonszensznek tartja, hogy eddig 34 tizenegyesből 9-et a Fradi ellen ítéltek meg, ahogyan azt is, hogy „támadó, nem beseggelő” futballt játszva a második legtöbb piroslapot és a legtöbb sárgalapot is ők kapták.

Kubatov ezért nagyobb átláthatóságot követel. Az FTC szeretné, ha nyilvánosságra hozzák a meccsek jegyzőkönyveit, az ellenőri jelentéseket, a bírói jelentéseket, a bírói értekezletek és a fegyelmi bizottság értekezleteinek szó szerinti jegyzőkönyvét, valamint hogy utólag meghallgatható legyenek a játékvezető és segítői közötti, mérkőzések közbeni rádiós beszélgetések. Az FTC elnöke külön szólt az újságírókról is. Mint mondta, örül annak, hogy a Nemzeti Sport magyar tulajdonba került, így ugyanis esély van arra, hogy itthon is legyen egy, a Marcához hasonló komoly sportlap.

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. január 03. 20:13
Addig éljen Kubatov, ameddig nem szkenneli a vénámat! S akkor sohasem hal meg.
OberEnnsinnen
2017. január 03. 15:16
Szemétke szerk.: "Kubatov: 2020-ra a Fradi egész Európa legmodernebbje lesz" Szemétke szerk., ez helyesen, hazugság nélkül: "Az FTC elnökének az a célja, hogy 2020-ra egész Európa legmodernebb sportegyesületévé tegye a Fradit. " "célja, hogy tegye", szemétke. Hajrá, Lilák!
abraka
2017. január 03. 12:34
http://10.kerulet.ittlakunk.hu/egeszseg/161231/tragikus-szarban-hugyban-fekvo-beteg-korhazban-0
adam
2017. január 03. 10:16
Nem baj, majd demokratikusék megutáltatják a kézilabdát is, meg minden mást, amit a "fidesz fejleszt" bocs lop... Jobbik, ballik, közösen habzik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!