Vona: A vesztes-tudatot nevelték bele a magyarokba

2016. augusztus 17. 08:44

Vona Gábor szerint a magyarság felemelkedésének egyik pillére, ha például a vesztes csatáinkat is egyfajta győzelemnek tekintjük. A Jobbik elnöke a gyergyószentmiklósi EMI-táborban adott elő.

2016. augusztus 17. 08:44

Több mint egy órás előadást tartott az Erdélyi Magyar Ifjak gyergyószentmiklósi táborában Vona Gábor, a Jobbik elnöke, aki néppártosodásról, történelemről, migrációról és népszavazásról beszélt. Szerinte a fő kérdés, hogy a magyarok képesek-e nemzetként működni.

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
twist
2016. augusztus 18. 04:17
Vona már készíti elő a választási vereség magyarázatát. Kikaptunk, de a vereség is győzelem. Szánalmas hülye.
2016. augusztus 17. 20:13
A "vesztes-tudat-nevelés" gyakorlatát a kedves habsburgjaink kezdték el, méghozzá a nyelv oldaláról (Hunfalvy), és a rákövetkezők csak folytatták, és folytatják mind a mai napig. Természetesen a nagytakarítást a MTA-nál kellene kezdeni a bauertamás-félékkel, csak hát, egészen véletlenül most sincs meg hozzá a "nemzeti" és "politikai" akarat.
Strassnoff Ignác
2016. augusztus 17. 16:30
"Vona: A vesztes-tudatot nevelték bele a magyarokba" Már érzi szegény fiú? :) Lehet, hogy jobb lett volna a Fideszben maradni? Igaz ott sose lett volna főnök, maximum ha túléli Orbánt, de jóval kevesebbet kellett volna küszködni valami jó zsíros állásért. A saját pályáján szeretné legyőzni a mesterét. Van esélye... Mint trójai falónak az epsomi derbin. Amúgy mi a helyzet az egyre jobb iráni kapcsolataikkal? Mert ugye arra van a jövőnk, mint azt sokszor hallhattuk ezektől... Augusztus elsején van a szoptatás világnapja. Volner megünnepelte?
Mich
2016. augusztus 17. 13:34
Vona és a NáciTV persze nem gondol arra, hogy a náci menetelések és egyéb náci megnyilvánulások csak rontottak a nemzet megítélésén és erősítették azt a bizonyos 'vesztes-tudatot'...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!