Íme a szobor, ami senkit sem fog megbántani

2016. február 01. 11:58

Weiler Péter szobrába még Barack Obama sem nagyon tudna belekötni. A hvg.hu videózta le a nagy leleplezést.

2016. február 01. 11:58

Leleplezték a leleplezhetetlent: Weiler Péter árkokat betemető, szekértáborokon átívelő alkotása bizonyára nem sért meg senkit. A hvg.hu videója.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2016. február 01. 22:04
Leples bitang..
korona
2016. február 01. 20:49
(bemásoltírás)---------------------------------------------------------------- ZSIDÓ LOBBI MAGYARORSZÁGON A „rendszerváltás” óta eltelt idõszak úgy hozta, hogy Magyarország legrangosabb pozícióinak 90 százalékát a zsidó kisebbséghez tartozó emberek foglalták el. Mindenhol sikerült a megfelelõ lobbiháttérrel kiütni a magyar esélyeseket, legyen az állami szektor vagy az egyház. Utóbbi esetben kifejezetten a katolikus klérusra gondolunk, ahol a zsidóság gyakorlatilag az összes kulcspozíciót elfoglalta, Paskai Lászlónak és Erdõ Péternek köszönhetõen pedig évtizedek óta zsidó származású, kozmopolita fõpapok irányítják az egyházat. (Fordított esetben ez természetesen elképzelhetetlen: a rabbik, pláne fõrabbik kemény keresztényellenes fajgyûlölõkként gondosan ügyelnek arra, hogy csakis etnikailag és vallásilag zsidók kerülhessenek közéjük. A katolikus egyház zsidó megszállásával másutt is próbálkoznak, hol több, hol kevesebb sikerrel, ami egyes esetekben olyan perverziókban ölt testet, mint a szintén zsidó Lustiger párizsi érsek nyílt cionizmusa, akinek temetése is részben izraelita liturgia szerint zajlott! Izraelben a kutyák elé vetnék azt a rabbit, aki keresztény elveket hirdetne, és természetesen zsidó temetést sem kaphatna.
kjkj945
2016. február 01. 19:39
""ami senkit sem fog megbántani"" Hacsak az igazi ''szobrászokat'' nem?
Nem Ertem
2016. február 01. 19:10
Nem mindegy?Fidesz allitotta tehat rossz!Ha megtudjatok mi van a lepel alatt Obamaig rohantok!De a semin is vitatkoztok!Szerintem Merkel van alatta csak var hogy sikerul-e a terve!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!