Rétvári: Nincs konfliktus a Fidesszel

2014. december 19. 10:54

Rétvári Bence, a KDNP politikusa szerint nincs konfliktus a Fidesszel, csak különböző koncepciókat támogatnak az egyházi törvény ügyében.

2014. december 19. 10:54

Rétvári Bence szerint nincs konfliktusa a KDNP-nek a Fidesszel, csak különböző koncepciókat támogatnak például az egyházi törvény kérdésében. Rétvári szerint már a piaci szereplők is elfogadták a vasárnapi zárva tartást és nem lesznek elbocsátások. Szerinte jövő decemberben többen fognak dolgozni a kereskedelemben, mint idén.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2014. december 19. 21:32
Már hogy lenne konfliktus, mikor a Fidesz a Kdnp minden hülye ötletét ugyanúgy megszavazza, mint a sajátjait.
Viz Elek
2014. december 19. 14:40
Az Úr majd megsegíti azokat akiket a vasárnapi zárvatartás miatt kirúgnak, és megbünteti azokat akik korruptak lopnak csalnak hazudnak. A többinek meg kuss,mert nem érintett!
yanoo
2014. december 19. 13:45
Rétvárit egy szimpatikus fiatalembernek tartottam, de az utóbbi időben volt néhány bicskanyitogató megnyilvánulása.Sajnos az elrogánosodás útjára lépett.Kár érte, mert a KDNP-ben nem sok szimpatikus arc van( Mondjuk, alapból kevesen vannak a KDNP-ben.)
Kommentelő
2014. december 19. 13:31
Ha konfliktus lenne, mehetnétek munkát keresni. Nem létező párt vagytok, senkinek nem hiányoztok. Egyetlen tevékenységetek, hogy beleszóltok az emberek életébe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!