Kész: Kirúgjuk az első követ a Fidesz várából

2014. december 04. 07:53

Kész Zoltán szerint a korábban otthonmaradókat kell meggyőzni, hogy a Fidesz maga köré épített várából van esély kirúgni az első követ.

2014. december 04. 07:53

Kész Zoltán, az ellenzéki pártok által támogatott veszprémi képviselőjelölt szerint Simicska komolytalan jelölt addig, amíg nem jelenti be indulását. Kész szerint van esély a Fidesz legyőzésére, mert az idei választásokon nagyon sokan otthon maradtak, nem szavaztak.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fradi44
2014. december 04. 12:50
Mi a foglalkozása ? Alvó ügynök ?
kispufi
2014. december 04. 12:49
na ezek már megint nagyot akarnak fingani. volt nemrég egy bajai időközi önkormányzati jelentéktelenecske, ott láttam hasonló próbálkozást. aztán az is a lábszárukon csorgott le.
cutcopy
2014. december 04. 11:41
Azt mondja az az alternatíva, hogy lebontja a kétharmadot..) Sikerült egy újabb idiótát közös jelöltként összehozni, tán majd a választások előtt két héttel őt is leváltják mint Falust..
Rockpapa
2014. december 04. 11:33
Tévedsz ,most nem a te szavazóid maradnak otthon,ahogy Újpesten sem,hanem éppenséggel az elbizonytalanodott jobboldali szavazók.Nálunk az MSZP,DK nyuggerei teljes létszámban ott voltak a szavazó urnáknál.Innen látszik hogy te is csak ugatod az egészet.Fényképezkedj le a Gyurcsánnyal,az remek reklám lesz neked.Éljen az Összefosás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!