Forgalomlassítással tüntetett a Szolidaritás

2014. november 14. 17:36

Az Andrássy úton, a forgalom lassításával tüntetett az Orbán-kormány gazdaság- és társadalompolitikája, valamint a korrupció ellen tüntetett a Szolidaritás.

2014. november 14. 17:36

A Szolidaritás Mozgalom a forgalom lassításával tüntetett a korrupció, valamint az Orbán-kormány gazdaság- és társadalompolitikája ellen az Andrássy úton. A tüntetésen résztvevők egyike szerint máshogy mérik ma Magyarországon a gazdagokat és szegényeket, és nincs jogegyenlőség az országban.

Az áfacsalási botrányt kirobbantó Horváth András is részt vett a tüntetésen. Horváth a HVG riporterének elmondta: nem elégtételt akar, hanem azt, hogy eredménye legyen a munkájának. Horváth azt szeretné, hogy azok az állami, vagy NAV-vezetők felelősségvonásra kerülnének, akik engedték a korrupciót. 

A mozgalom vezetője, Kónya Péter szerint elegük van a korrupt politikusokból, és el kell őket zavarni, ezért tüntettek a forgalom lassításával.

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illesl
2014. november 15. 19:28
Ennek a sok megélhetési civillnek, elégedetlenkedőnek, egész nap az internet előtt görnyedezőnek ajánlanék egy kb. 5 km2-es területet az Alföldön. Lenne rajt egy pár tanya, kút, állatok, föld és szerszámok. Csak abból szabadna megélniük, amit kétkezi munkával megtermeltek, megalkottak. Biztos vagyon, hogy nagyon megnyugodnának. Gátat kellene szabni ennek az állandó hőzöngésnek, uszításnak Budapesten, vidéken az európai unióban és washingtonban....
1istvan
2014. november 15. 16:05
ahogy látszik se helyi se sajtóhatásuk nem volt. voltak, elmultak, lehet gondolkodni és a reményt kelteni egonban, hogy jajj, délután megbénul budapest, mert szervezik a következő kormnánybuktatást. tehát egy óra után megbénul budapest káosz lesz a városban. bénultsági káoszközlekedés várható stb stb egy műsorban vagy tizszer :-D :-D
GV0917
2014. november 15. 14:57
A hetvenkedő katona a Főváros Bénítási Hadművelet vezénylő főtisztje okítja a "tüntetőgárdát": Mi tudunk angolul?(nem merem leírni, hogy melyik test részükre fogják, hogy az bizony tud! Ha ezután valaki hozzám szól, a mondanivalója végén hozzáteszi:Yes, Sire!Ez azt jelenti: Igen Uram! Tudják ki vagyok én? Mire igazi pesti dialektusban felhangzik:Jessz, Szar!
1120
2014. november 15. 10:24
"Forgalomlassítással tüntetett a Szolidaritás" Azért így, mert jól tudják: ha kiszáll bármelyikük a kocsijából, verbális kőzápor zúdul rá azonnal. Még egy "hídlezárós" blama ugyanis nem hiányzik nekik... :) Engem csak az zavar, hogy ezek a "logólopók" az egykoron 15 milliós taglétszámú lengyel Szolidaritás Szakszervezet szép emlékét mocskolják be. (Ez amúgy szerintem nem csak engem zavar...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!