Szanyi: Mindent az oligarchák tartanak kezükben

2014. május 30. 15:06

Szanyi szerint az egész politikai rendszert, a baloldalt is oligarchák tartják a kezükben. Például Kapolyi, Gyurcsány és Bajnai.

2014. május 30. 15:06

Szanyi Tibor szerint milliárdos üzletemberek ejtették rabul a magyar pártrendszert, mint például Bajnai Gordon, Kapolyi László és Gyurcsány Ferenc. Szerinte a Fidesz is ugyanebben a betegségben szenved Simicska Lajossal. Szanyi szerint először az MSZP belső függetlenségét kell megteremteni.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tulipánfa
2014. május 31. 00:00
Ez az ember egy jópofáskodó bohóc. Az MSzP állapotát jól jellemzi, hogy ő a párt elnökségének tagja lehet. Nyilvános szerepléseinek jelentős szerepe van a párt lejtmenetében.
mantelman
2014. május 30. 21:35
Ez egy ilyen ország - szopják a menő nagykutyákat. Te is azért mész Brüsszelbe, hogy pár gyakornok szemében nagykutya légy.
Jeney Gottfried Adolf
2014. május 30. 21:07
Nem csipázom Szanyit, a bunkó arcát, de ezúttal tökigaz, amit mondott.
császár
2014. május 30. 20:29
Hát igen- Szanyi időnként elszólja magát. Most azt tessék elképzelni, ha hasonló szintű politikusok, nem csak nemi identitásuk kérdésében vallanának színt, hanem pl. kinyilvánítanák azt is hogy S. úr samesza voltam, Ny. úr szolgálatában miniszterkedtem, Cs. úrnak osztottam a földet, L. úr utasítására hoztam a törvényeket. Számomra felérne az 1956-os felvonulás érzésével. Azt hála istennek megtapasztalhattam. Ezt nem hinném. Ehhez ugyanis néhány percnél tovább kellene gerincesnek maradni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!