Szaniszló: A felmelegedés miatt kell Ukrajna az oroszoknak

2014. március 05. 10:31

Mi az összefüggés az éghajlatváltozás és az ukrajnai orosz beavatkozás közt? Szaniszló Ferenctől megtudhatja!

2014. március 05. 10:31

„Hajdani és majdani” ukrán hatalomról, „liberális liberátorokról” beszélt többek közt a hétfői Világpanorámában Szaniszló Ferenc, aki Ukrajna 1922-es orosz megszállásától indulva elemzi az orosz érdekeket és a világpolitikát. Megtudhatjuk, hogy Gorbacsov szabadkőműves volt, ő és Jelcin a nyugat számára gyarmatosították Oroszországot, s hogy az éghajlaváltozás miatt a Kárpát-medencébe tart Izrael. Az oroszoknak pedig a gabonamezők miatt van szükségük Ukrajnára.

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kárpáti Zoltán
2014. március 06. 00:31
Az oroszoknak tényleg a felemelkedés miatt kell Ukrajna. A Nyugatnak meg azért mert hanyatlik.
Türelem
2014. március 05. 19:40
Szaniszló egy igazi hívószó az itt állomásozó, magyarul beszélő idegeneknek. Nagyon nem megy le a torkukon, hát, szokjanak hozzá, de lehet csomagolni is.
Akitlosz
2014. március 05. 17:37
Azért kell az oroszoknak, mert rengeteg orosz él ott és ők bizony megvédik a nemzetüket. Szemben ugye a magyar vezetőkkel. Mi köze Ukrajnának a Krímhez? Mit tett Ukrajna azért, hogy a Krím félsziget, Kárpátalja, Bukovina, kelet-Lengyelország Ukrajna legyen? Semmit. Ajándékba kaptak mindent a szovjetektől. Cinikus, ahogyan a "nyugat" kiáll a sztálini, hruscsovi határok mellett.
Ultima Ratio
2014. március 05. 14:28
Összefoglalom a Szaniszló-rajongók ars poeticáját: "Aki nem olyan hülye, mint mi, az zsidó."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!