Lufiveszély a parlamentben!

2014. február 13. 10:31

Az Együtt-PM szerint a Fidesz választási ígéretei úgy szálltak el, mint a lufik. Ezt szemléltették is.

2014. február 13. 10:31

Lufikat eregettek a parlamentben az Együtt-PM képviselői: szerintük a Fidesz 2010-es választási ígéretei is úgy szálltak el, mint a lufik, melyekre ezeket az ígéreteket kötözték rá a képviselők. Az ülésvezető elnök büntetést fog kezdeményezni a képviselők ellen, mivel szerinte nem tudni, milyen veszélyt jelentenek a léggömbök a képviselőkre.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hihhaa
2014. február 14. 07:47
Gyáá.. Mily óvoda ez már?!!
kukagyerek
2014. február 13. 18:29
A maszatoló TV, álszemérmesen szinte, semmit sem mutatott belőle. Ugyan úgy mint az eus-textil eltávolításáról. Azt hiszik a majmok, ha valamit elhallgatnak, akkor az már meg sem történt. A sunyi elhallgatás, az internet világában nagyon szánalmas próbálkozás. (És, az ellenkező hatást éri el!)
koronaszepe
2014. február 13. 16:34
"Az ülésvezető elnök büntetést fog kezdeményezni a képviselők ellen, mivel szerinte nem tudni, milyen veszélyt jelentenek a léggömbök a képviselőkre." Szép kis világban élünk, néhány lufi kockázatot jelent a fideszes bohócokra nézve ? Legközelebb Bajnai feltétlen vigyen magával, ha vidékre megy fórumozni.
Crüwel
2014. február 13. 15:42
Nem nem,- azt mutattátok be ,hogy szállt el Simonnal a maradék esélyetek is a győzelemre....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!