Szigetvári: Egy párt lesz az E2014-ből

2013. február 07. 08:56

A Haza és Haladás Egyesület ügyvezető alelnöke a negatív kampány hatásaitól félti Bajnai Gordont.

2013. február 07. 08:56

Az előrehozott negatív kampány miatt invitálták Orbán Viktort nyilvános vitára Bajnai Gordonnal – fogalmazott Szigetvári Viktor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Úgy gondolják, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány hirdetései a Fidesz kihelyezett negatív kampányaként funkcionálnak, és ezeket tisztázatlan forrásokból finanszírozzák. Mint mondta: „tisztázatlan forrásból származó pénzzel nem tudunk versenyezni”, ezért „lábbal, emberekkel és összefogással” kívánják a kormányváltást lehetővé tenni.

Mint az Együtt 2014 egyik alapítója kifejtette, a kiábrándult választók nem biztos, hogy a negatív kampányt kívánják a politikától, ezért azt szeretnék mindenkinek megmutatni, hogy „véget kell vetni az efféle politizálásnak”. Hozzátette: aki elfogulatlanul tekint a plakátokra, annak számára egyértelmű, hogy „a Fidesz azért vuduzza Bajnait, mert őt tekinti Orbán Viktor egyetlen igazi ellenfelének”. Szigetvári hozzátette, a negatív kampány hatásaitól félti Bajnait, ám eltökéltek abban, hogy az Együtt 2014-nek a lehető leghamarabb párttá kell alakulnia.

Az MSZP egykori kampányigazgatója szerint egy párt lesz az Együtt 2014-ből, és úgy véli, „ha nem össze próbálja dolgozni magát a mérsékelt politikai közép, abból nem lesz kormányváltás”. A párttá alakulásnak április-májusra meg kell történnie, ezzel viszont meg szeretnék várni a Milla álláspontját. Mint mondta, a vita arról folyik, hogy „milyen ütemezéssel, milyen belső struktúrával” jöjjön létre a majdani képződmény.

Szigetvári azt is kijelentette, hogy Schiffer András álláspontját erkölcsileg elfogadhatónak tartja, ugyanakkor szerinte a stratégia hibás: „az orbáni választási rendszer belekényszerít minket abba, hogy politikai megállapodást kössünk a választások előtt, mert nem lehet a későbbi kormány stabilitását veszélyeztetni”. Mint mondta, az Együtt 2014 azok számára kínál opciót nyújtani, akik nem szavaznának az MSZP-re.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
feketemacska
2013. február 08. 19:18
az E14 vitamin lesz a jövő évi influenza oltó anyagok egyik fő alkotóeleme.bizonyára ingyen fogják adni.Lúdas Matyiék szép sorban kiegyeznek valamennyi új párt populációval,a régebbiekből kicsit harapdálnak.osztódj meg és uralkodj elv alapján.és a végén összezárnak.kár erről millió üresjárat fecsegést elindítani a médiákban. Mindenkinek megvan a maga feladata a szellemi szintjéhez igazítva.Úgy szeretik egymást,mit kecske a kést,de egy hatalmas kohéziós erő tartja össze ezt a jelenleg foltvarró egyletnek tűnő váltópártot.A hátterük viszont stabil,csábítja a kisebb vagyonnal rendelkező polgártársakat.
Selamat
2013. február 08. 09:06
"Az előrehozott negatív kampány miatt invitálták Orbán Viktort nyilvános vitára Bajnai Gordonnal – fogalmazott Szigetvári Viktor" Olyan ciki, mikor valaki ekkora baromsággal jön elő. De én nem bánom, minden ilyen még jobban lejáratja azt a Bajnai nevű amerikai ügynököt.
kamasuka
2013. február 08. 08:37
Is mi lesz a nevük 2018ban? Vagy rövidtávra terveznek, vagy azt hiszik ők a München 1860.
elfelejtette
2013. február 07. 17:35
"A Haza és Haladás Egyesület ügyvezető alelnöke a negatív kampány hatásaitól félti Bajnai Gordont. " Miért, cukorból van? Hát bazmeg, akkor talán ne politikusnak menjen. Még egyszer nem fogtok nyerni az esetlen-jószándékú imidzsel, nem 2001-et írunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!