Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Nemzetközi delegáció tagja lesz Gyöngyösi

2013. február 27. 10:43

Ertsey Katalin szerint szégyen, hogy antiszemita képviselheti Magyarországot külföldön.

2013. február 27. 10:43

Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő az ATV-nek nyilatkozva elmondta, hogy részt vesz az Interparlamentáris Unió Quitóban rendezendő közgyűlésén. Arra a kérdésre, hogy miként fogja képviselni a nemzetek egységét, a népek barátságát, azt mondta: „Ez a parlamenti diplomáciának az egyik testülete”.

Hozzátette: a Jobbiknak mint választott parlamenti pártnak ott a helye. Senki nem firtatta még soha, hogy egy párt, vagy egy képviselő hogyan kerül be az Interparlamentáris Unió szervezetébe. Az ATV-n kívül, természetesen.

Ertsey Katalin, az LMP képviselőnője szerint a „Fidesz és a Jobbik elég jól el tud ebben az ügyben egymással tárgyalgatni és úgy kihozni a helyeket, hogy ez jó legyen”. Hozzátette, őt arra kényszerítenék, hogy egy olyan antiszemita képviselő mellé üljön le a bizottságban, „akit nem lehet vállalni”. „Ezek szerint ők azt gondolják, hogy Gyöngyösi Márton alkalmas és méltó hazánk képviseletére? Én nem gondolom. Én azt gondolom, hogy szégyen, hogy Magyarországot bárhol is képviselheti” – mondta Ertsey.

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lagreneu7
2013. április 08. 16:45
Szégyen ez a gyöngyösi, mért nem küldünk egy disznót, az is sokkal méltóbb lenne hazánk képviseletére gyöngyösinél!
devlaci2
2013. február 28. 11:35
Nincs elég merszed, hogy belájkold a DK, a Jobbik, vagy Orbán Viktor oldalát, de mégis kíváncsi vagy a sok baromságra amit kiposztolnak?! Akkor a Facebook ♥ Politika rovatunk, pontosan neked szól. Mi összegyűjtjük neked egy helyen, ahogy Orbán a saját adatlapján megy mennybe vagy ahogy Gyurcsány civilkedik, de még a Jobbik jóízű cigányozásairól sem maradsz le, ha figyelemmel követed a Tabloid Schmuck, Facebook ♥ Politika rovatát. http://tabloidschmuck.blogspot.hu/2013/02/blog-post.html Máshogy is követnél?! Megtalálsz minket a Facebookon https://www.facebook.com/pages/Tabloid-Schmuck/432214556857401?fref=ts
imres
2013. február 28. 07:04
Azt hiszem, ezt az ügyet röviden le lehet zárni. Ertsey elvtársnő politikailag egy törpe kisebbség képviselője. Ertsey elvtársnő élve a szólásszabadság adta joggal, elmondta a véleményét, amit a többség élve azon jogával, hogy kurvára lényegtelen, mit mond Ertsey elvtársnő, figyelmen kívül hagy. Lapozzunk!
Wazze
2013. február 28. 00:06
"Én azt gondolom, hogy szégyen, hogy Magyarországot bárhol is képviselheti” – mondta Ertsey." Én meg azt gondolom, zsidó koca, hogy az a szégyen, hogy a büzlö pofád elé még mikrofont kaphatsz, te csípös szagú rüherongy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!