Zsidó származása miatt verhették meg az idős férfit

2012. június 13. 08:26

Fiatalok támadtak egy idős férfire a Dohány utcai zsinagógánál pénteken. A földre lökték, és ököllel ütötték az arcát, közben származását hangoztatták.

2012. június 13. 08:26

Zsidó származása miatt vertek meg egy idős férfit pénteken Budapesten. Az arcát és hangját nem vállaló férfi helyett a Dohány utcai zsinagóga főrabbija, Frölich Róbert nyilatkozott az RTL Klub Híradójának. Frölich elmondta, a férfi hazafelé tartott, mikor a zsinagóga közelében fiatalok támadták meg: a földre lökték és arcát ütötték ököllel, közben származását hangoztatták.

A BRFK közölte, jelenleg a helyszínen működő térfigyelő kamerák felvételeit elemzik. A BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztálya közösség tagja elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

Összesen 280 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blogen
2012. június 13. 23:53
Akkor most mi van? Ez a valaki ismeri azt a zsidót, aki hallott róla, hogy nácikok megvertek egy másik zsidót műsor, szennytévé előadásában?
Tóth Imre
2012. június 13. 23:46
Egyébként ez a mandiner egy szennygyűjtő, hogy nem moderálja ezeket az állatnak sem mondható lényeket, amik ilyen mocskos, rohadt beszédeket írnak ide... Sajnálatos, hogy engedhető ez némely felületen...
Tóth Imre
2012. június 13. 23:41
Aljas, gyáva, gerinctelenek csinálnak ilyet. Sokkal nagyobb bűnük van ezeknek a neonáciknak, mint a náciknak, mert nekik nem voltak elődeik,hogy tanulhattak volna belőle. De eljön a nap az összes itt kommentáló neonáci, rasszista gyűlölködőnek, hogy el kell számolnotok a beszédetekkel, tettetekkel... Nem lennék akkor a helyetekben, ha nem változtok meg addig. A jobbik meg egyérteműen szakadásnak indult már, így nem lesz meg a dohos, nyírkos, füstös, bűzös, sötét barlangotok (JOBBIK), ami menedéket adna!
kjkj945
2012. június 13. 16:50
http://hvg.hu/itthon/20120613_.. másfél hónapja és kertész utca 58 éves LOL a rtl ripi repült emiatt !!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!