Halálra verte az ÁVH Tárkány Szűcs Istvánt

2012. június 26. 10:07

A hódmezővásárhelyi kuláküldözés emblematikus alakját 1950-ben kínozták halálra. Az Emlékpont Múzeum Szenti Tibor néprajzkutató, és lánya, Török Jánosné Tárkány Szűcs Margit segítségével eleveníti fel Tárkány Szűcs István történetét.

2012. június 26. 10:07

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2012. június 26. 21:06
Amikor egyesek a fasiszta/náci terrorról papolnak, egyszer valaki megkérdezhetné őket, hogy ehhez mit szólnak: http://wangfolyo.blogspot.hu/2012/06/kormanyvaltas.html Hülye szociánisták és hatalmba segítőik!
enmar
2012. június 26. 19:30
Sánta Ferenc természetesen a könyvet írta, a filmet Fábri Zoltán rendezte...
enmar
2012. június 26. 19:24
"Van akinek az ÁVÓ azt jelenti, hogy andrássyhatvan meg agyonverés, holott a normálisabb 95%-a tette lehetővé, hogy valamilyen szinten megszilárduljon az államhatalom, és megtörténjen a II.VH utáni helyreállítás. ha valaki azt mondja, hogy ÁVH-s voltam, VII/b-s, akkor egyből anyázás megy, holott az azt jelentette, hogy az az állam építésügyi (és romeltakarítási) munkáiért felelt. Az ÁVH IV/xx pedig a későbbi Határőrség lett." 1.ÁVH mint romeltakarító...muhaha! 2.Megszilárduljon az államhatalom. Na ez igaz. Csak egy nagy halom nyomorékká kinzott vagy hullává vert ártatlannal szilárdítottak. 3.Bocsi ha megsértettelek, de te honnan tanultad a magyar történelmet? A rákosi/rosenfeld idejében kiadott tankönyvekből? Vagy a multi polcán lévő könyvekből? Ha nem "agent provocateur" vagy akkor nézd meg Sánta Ferenc: Ötödik pecsét című filmjét. Ha az vagy akkor felesleges. Bár a barnaingesekről szól (látszólag), de a vörösingesek ugyane módszerrel "szilárdítottak".
Biomechanoid
2012. június 26. 19:23
Miután minden egyes ÁVH-s zsidó volt, nyugodtan lehet mondani, zsidók verték agyon. Mindez, persze, nem számít, mert csak egyetlen megemlékezés létezik Magyarországon, a holokauszt megemlékezés. Aki pedig az ÁVH-s bűnösöket akarja vegzálni, az mocskos náci és antiszemita.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!