Frölich: Az én környezetemben nincs félelem

2012. június 08. 16:08

Frölich Róbert főrabbi szerint félelem nincs, komoly aggodalom viszont van a zsidó hitközségben.

2012. június 08. 16:08

Fröhlich szerint nagy baj az emberek közönye, a mostani gazdasági és társadalmi helyzet pedig kissé emlékeztet a vészkorszak előttire. A főrabbi elmondta: szerinte egy hangos kisebbség kiabál, a többséget azonban ez hidegen hagyja.

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2012. június 10. 19:21
Mindent KELL olvasni: a Kurucinfót is, a Jövőnket is, a Népszavát, a Galamust stb stb stb, MINDENT. NEM LEHETÜNK EGYOLDALÚAK! A sok nézetből összeszervezhetjük saját nézetünket. Ha lehetőség van a külföldi újságokat is olvasmi kell a világ minden tájáról. Nézeteket kell megismerni.
korona
2012. június 10. 10:22
Szeretni parancsra nem lehet. Minél inkább előírják, megparancsolják a szeretetet bizonyos eszme iránt, annál inkább ellenszenvet vált ki azokban is, akiknek azidáig eszükben sem jutott az ellenszenv. A zsidóknak taktikát kell változtatniuk, hogy szimpatikussá váljanak. Hiszem, hogy ez sikrülni is fog. Gyűlölni egy egész népet, nemzetet dőreség. Gyűlölni lehet egy , két, három, esetleg egy csoport embert, de egy egész népet nem. Ha mégis azt teszik egyesek, akkor a gyűlöletnek semmi haszna, céltalan és módfelett buta dolog.
cili
2012. június 09. 18:07
MOSZAD,vagy MOSZAT,nem mindegy,haza kéne menni..... Elvtársak... Ameddig lehet...
korona
2012. június 09. 17:42
Az a gyanúm, hogy a "magyar" zsidók a világ zsidóságának "jó hírnevét" rombolják. Nem tudom, hogy a világban finansziálisan vezető zsidó körök meddig tűrik még ezt a rombolást, ezt az értékük vesztését. Zsidó honfitársak, nem gondoljátok, hogy bizonyos Rothschildok és egyéb aranytulajdonosok egyszer csak megelégelik bizonyos Vizovickik és egyebek magatartásának nyilvánosságra jutását? A Goldman Sach-szek egyszer csak majd megelégelik a "magyar" zsidók "szabadságharcát", mert ez bizony a pénzek olymódon valő kicsurgása a marokból, mint ahogyan a homok szóródik ki az ujjak közül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!