Főrabbi: Most kéne megállni

2012. június 13. 08:58

Ha föl lehetett gerjeszteni, akkor meg is lehet állítani – mondta Frölich Róbert főrabbi a zsidógyűlöletről, az antiszemita inzultusokról.

2012. június 13. 08:58

Frölich Róbert a NOL-nak elmondta, az antiszemitizmus ügyében a magyar politika 22 év deficitben van, sem a jobb- sem a baloldali kormányok nem léptek fel ellene elég határozottan. Most már nem lehet tovább görgetni ezt az adóssághalmazt, tenni kell valamit az oktatás, a jog, és a politika segítségével – tette hozzá.

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kárpát
2012. június 14. 10:40
A zsidó bankárdinasztiák le se sz@rják a közönséges zsidót. Nekik a "tetves zsidó" csak ágyútöltelék ellenünk. Jól tudják hogy a zsidók undorító magatartása felháborít minden tisztességes embert, s amikor az visszacsap, a bankárdinasztiák követelik a megtorlásokat, a kártérítéseket, a ha.lálbüntetéseket mind azok ellen akik kritizálni merik a zsidót vagy uzsoráskodását meg hatalom bitorlását. A közönséges zsidó pedig azért nyalja a bankárdinasztiák seggét mert tudja hogy ilyen erkölcstelen törvények nélkül új "ígért földet" kell keresnie.
korona
2012. június 14. 05:45
Hogy lehet az, hogy egyébként normálisnak látszó emberek ennyire kivetkőzzönek önmagukból ilyen boszorkányösszejövteleiken, ilyen fekete miséken. Ez van az öltönyök, kosztümök alatt? A lelkük ilyen mély pokolban lenne. Alister Crowly: Csinálj amit akarsz! ??? http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=100887
korona
2012. június 14. 05:35
Kérném a Zsidó Hitközösségeket, hogy erélyesen lépjenek fel a hitgyülekezet bűnös, izraelita vallás megcsúfolása ellen. Ezek Baál isten imádói. Kéthetente 30-40-50 ezer forintokat kötelező a híveknek fizetniük Német Sándornak, mint tagsági díjat! Ezek a szörnyek, már túlléptek minden jóízlésen, nincsenek gátlásaik, be vannak drogozva, zombik és - hülyék egytülenegyig! Az emberi erkölcsök a SÁTÁN szakadékába zuhantak! Német Sándor a fő boszorkánymester! http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=100887
korona
2012. június 14. 04:58
Meneküljünk! Ki merre lát! Ivarérett, közép korú hím és női egyedek örjöngenek! Ezeké lesznek azok az iskoláink, magyar iskolák, ahol a gyermekeink írni, olvasni tanulnak majd, de törlik az agyukból a Magyrország fogalmat! Vagy ragadjunk fegyvert? Vadásszuk le egyenként mindet? Ezek a SÁTÁN követői !!! http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=100887
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!