Cáfolja a BKV állításait a kirúgott buszsofőr

2012. június 25. 08:21

Bócsa Viktor szerint már megkapta a büntetést a BKV-tól, amiért gyorsan hajtott.

2012. június 25. 08:21

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2012. június 25. 15:54
Akit az ATV véd meg már régen ki kellett volna rúgni.Kap ő ott majd munkát,Olga mamát vagy a drága jó Albán urat szórakoztathatja.Komoly perspektíva.
Claypool
2012. június 25. 12:14
Olaszországban már országos tv sztár lehetne! This is the Balkán! A múltkor egy Budai buszon veszett belém,elég ótvar módon a buszsofőr, mert elhúztam az ablakokat,ugyanis így,kérdezte, hogy járassa a légkondit?... Mikor én jeleztem neki,hogy egy:hőségriadó van, kettő: Az utasok felszállásának megkezdésekor a légkondinak már menni kellene,visszaszólt,hogy jobban tenném,ha nem vitatkoznék... Pedig igazam volt... Hőségriadó idején,amikor a busz ajtajait kinyitva lehetővé teszi az utasoknak a felszállást, a motort járatva,be kellene kapcsolnia a légkondit is.. Ha ezt nem teszi,nincs joga,hogy megszabja az utasnak,hogy az mit húz el,és mit nem.. Paraszt,nyers modora ennek ellenére biztos jobban bejön a BKV forgalmistáinak,középvezetőinek..Aki esetleg még nem halott róla,annak elmondanám,hogy azért nem kapcsolják be rengeteg buszon a légkondit,mert a sofőrök ezzel is gázolajt tudnak spórolni, és a légkondi járatás miatt engedélyezett többletet ugyan leírják ,de műszak végeztével el is lopják.. Tisztelet a kivételnek.Ez a srác jóval különb a sok fásult parasztnál,és így VALÓBAN nem illik bele a BKV imázsába . A legjobbakat kívánom neki...
Gumimaci
2012. június 25. 11:20
Bócsa Viktor már celeb?
krisztoforo48
2012. június 25. 10:52
Ezt a hozzászólások elrejtése baromságot is ki találta ki?Mindenáron megpróbálják elüldözni az embereket?A reklámok,meg ez is.Szándékosan a bosszúságot akarják fokozni.Szemét munka!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!