Pityinger Péter: Ez a csöves a Fidesz embere

2012. március 10. 14:16

Míg öccse szerint a Fidesz küldte Bartost alternatív elnöknek, addig Dopeman szívesen vállalná akár az alternatív Simicska Lajos szerepét is, ferraris-rongyrázós klipekkel.

2012. március 10. 14:16

A hvg.hu videóbeszámolójából kiderül, hogy a Milla alternatív elnökválasztásán 127-en vettek fel szavazógolyót, nagyjából ennyien vehettek részt az eseményen. Az egyik szervező, Sebő Ferenc szerint azért mentek el kevesen az alternatív elnökválasztásra, mert „az az ötlet, hogy van alternatíva, Magyarországon még nem olyan népszerű”

Simándi Szelim nem lenne alternatív Simicska Lajos, Pityinger László, azaz Dopeman ellenben szívesen: kidobná a low budget klipeket, és végre jöhetne a ferraris rongyrázás. Mártonyi Zoltán és Molnár Lajos elnökjelöltek nem lennének alternatív köztársasági elnökök. Bartos Cs. István szerint a nép rabláncon él, ő maga most szeretne kijutni ebből a nyomorból. 

(Sajnos a videót a mandiner.hun nem lehet beágyazni – vagyis be lehet, csak nem játssza le a Vimeo –, itt lehet megnézni.)

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oskar
2012. március 12. 15:29
Néztem ezzel a piti gerrel Juszt riportját. Nagyon felemelik ezt a fazont. Vajon miért? Miért ilyen ez a Juszt? Orbán változásairól értekeztek de Gyurcsány nagyobb változásáról nem. Végül is az elfogadható, hogy Gyurcsány egy diktatúra ifjusági szervezetének vezetőjeként a diktatúrát szolgálta és utána lett demokrata. A Himnusz és a magyar emberek gyalázásáért felelnie kellene egy normális államban. Orosz ismerősöm azt mondta, hogy ott ilyet nem lehet csinálni de az USA-ban sem. Ha ez a patkány ezt megússza akkor itt nem demokrácia van hanem anarchia! A legnagyobb ellentmondás az, hogy ezek tüntetnek a sajtószabadságért. Provokálnak és ha ellenük vannak akkor az a sajtószabadság ellen van. Szavaztassák már meg, hogy a többség mit szól ehhez!!!!
fogd a pénzt és kuss
2012. március 10. 21:35
egymillióóó mi??? hehe a faxom az.... 127 :-))))) 127-en a sajtószabadságért mozgalom, ennyi ember még a vatikánban sem okozna felfordulást.
Vizigót
2012. március 10. 18:06
Na de hol van Váradi???
balbako_
2012. március 10. 17:38
Íme az ellenzék! Csoda, ha tarolnak a kormánypártok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!