Szarvas Koppány Bendegúzék letolják a gatyájukat

2012. február 16. 10:59

A Gyurcsány-párt ifjúsági vezetője és társai pénteken letolt gatyával tiltakoznak a kormány ellen – derült ki az ATV műsorából.

2012. február 16. 10:59

Az Ifjú Demokraták vezetőjének sikerült a lehetetlen: zavarba hozta Kálmán Olgát. A fiatal gyurcsányisták a kormány felsőoktatási intézkedései ellen tiltakoznak majd letolt gatyával a metrón.

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claypool
2012. február 17. 21:18
Remélem ott lesz a jobbik valamelyik egyenruhás "bűnözői" csoportja :D...
szikjáró
2012. február 17. 12:54
ki jön az Eu ellen lógó pöccsel tiltakozni? kb. ugyanolyan értelmetlen szarság.
szikjáró
2012. február 17. 12:52
érdekes, hogy persze lopott az ötlet, de nem szemétszedéssel tüntetnek, vagy nyilvános terek lepucolásával, esetleg takaró/étel-osztással a hajléktalanoknak, egy-egy régi és szép épület lesúrolásával, az elég látványos lenne, és legalább pár évig látszata is maradna. de persze az munka lenne, és mint munka, tiszteletre méltó (és fárasztó ugye), ez a terv meg csak egy idióta kis csipa agyböffenete.
mary
2012. február 17. 12:40
Jól seggbe kellene rúgni az ilyen kis buzikat, nem riportot csinálni Olgikának ! Annyira utálom ezt az ATV-t hogy a kábelcsomagból töröltem .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!