Miért szavazta le a Fidesz az ügynöklisták nyilvánosságát?

2012. február 27. 20:33

A fideszes Kerényi Jánosnak csak a Fidesz sajtóosztálya jutott eszébe az ügynökügyről az Index videójában.

2012. február 27. 20:33

 

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morrison
2012. február 28. 11:15
..szerintem a háttérben folyik a lázas egyeztetés: A mi tartótisztünk szebb, mint a tiétek..(napirendet tárgyalják éppen) Csak a múltból tudok kiindulni, persze a politikai memória rövid.. 2003. helycserés támadás (éppen az MSZP került uralomra:D FIDESZ: íme Medgyessy Péter múltja!!! MSZP rekontra: íme Pokorny apjának múltja! ..és akkor a kedélyek megnyugodának Szerintem se firtassuk: (vörös)leplet az egészre!!!
Akitlosz
2012. február 28. 09:26
Valószínűleg az lehet a magyarázat, hogy a Fideszt is a kommunista titkosszolgálat hozta létre. Ne feledjük az "ellenzéki kerekasztal" nevű társaságot, akik azért, és csak azért lehettek ország dolgába beleszóló valakik felhatalmazás nélkül, mert az MSZMP partnernak tekintette őket ebben és felruházta őket hatalommal. Természetesen nem ingyen. Az "ellenzékiek" megszerezhették a hatalom egy részét, cserében biztosítaniuk kellett, hogy az MSZ(M)P megőrizheti a hatalmának egy részét és a vagyonát. Az egész mozgatórugója a hatalomféltés/éhség és a félelem. Félelem a forradalomtól illetve a másik oldalon attól, hogy a munkásőrök halomra lövik őket.
Senior
2012. február 28. 08:18
"Miért szavazta le a Fidesz az ügynöklisták nyilvánosságát?" Azért mert valamelyik vezér, vagy vezérek közvetlenül érintett, érintettek. Ezek után jogosan alkotok elméleteket, pl: Vajon milyen feltételekkel kapott állást Kövér László az MSZMP-nél? Mit kellett teljesíteni Orbán Viktornak ahhoz, hogy elnyerje a Soros ösztöndíjat? Satöbbi. Sajtóiroda kiadta az utasítást ja, a zinternacionálénak meg tájékoztatási irodája volt. Ebből a primitív vénasszonyból meg minek kellett képviselőt csinálni. Adják neki oda Bélabá nyugdíját, oszt jó napot. Mari néni, a III/III-as tartótisztek listája pedig fenn van a neten. Orbán Viktor a lánglelkű ifjú forradalmár 2012-ben fél az igazságtól. De nem baj, Magyarország megújul!
Felebarát
2012. február 28. 08:15
jobklikk akcióban Nyilvános Ügynöklistáért Mert "...a hatodik koporsóban nem csupán egy legyilkolt fiatal, hanem a mi elkövetkező húsz vagy ki tudja hány évünk is ott fekszik."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!