Mezítláb menekült az ausztrál miniszterelnök

2012. január 27. 14:14

Ausztrál őslakosok rontottak be egy díjátadóra, Julia Gillard kormányfőt ki kellett menekíteni a helyszínről.

2012. január 27. 14:14

Mezítláb menekült a feldühödött őslakosok elől az ausztrál miniszterelnök. Julia Gillard épp egy díjátadón vett részt egy étteremben, ahová a dühös bennszülöttek rontottak be. A kormányfőt testőrei menekítették ki a helyről, ekkor esett le a cipője is. A tüntetők célpontja valószínűleg nem Gillard, hanem egy szintén a díjátadón részvevő ellenzéki politikus, Tony Abbott lehetett, aki a közelmúltban csípős megjegyzést az ausztrál bennszülöttek mellett demonstrálókra – írja a Blikk.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2012. január 28. 13:08
Mezítláb menekülni a bennszülöttek elől - ha valami, akkor ez stílusos megfutamodás!
cutcopy
2012. január 27. 22:34
Szép kis pánikakció jelent volt ahhoz képest, hogy tulajdonképpen egy tucat biztonságin és néhány sajtóson kívül senki nem volt a közelükben.. "Mezítláb menekült az ausztrál miniszterelnök" Meg aztán hogy is menekülhetnénk bennszülöttek elől szakszerűbben mint mezítláb.. )
L066H
2012. január 27. 20:43
Ettől rettegnek a demokráciát hazudó korrupt bankármaffiózók. Kevesen vannak, rosszak és igazságtalanul sok pénzük van. Eljön az idő, amikor ugyanígy fogják menteni a bőrüket. Ehhez csak annyi kell, hogy az emberek megtudják az igazságot viselt dolgaikról, hogy mit miért tesznek. Ez ellen harcolnak nagy erőkkel, népbutító médiával.
Soma
2012. január 27. 20:05
Már csak nevetni tudok! Még mindig van olyan hülye, akinek a Bllikkről és az Ausztrál miniszterelnökről is Orbán jut az eszébe! Egyébként nem szeretnék "védett" személy " lenni a 21. században.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!