BarikádTV: Mindent ellopnak, ami mozdítható

2012. január 15. 11:48

A bűncselekmények száma napról napra nő, a rendőrség azonban semmit sem tesz Vilmányban. Borsod megyében egyre nagyobb probléma a cigánykérdés.

2012. január 15. 11:48

Sok cigánnyal nincs baj, de egy-kettő igencsak megkeseríti a Borsod megyei Vilmány lakosainak életét - derül ki a BarikádTV videójából. Egy helybéli szerint a romáknak mindent szabad, bármit ellopnak, és rendszeresen rongálnak.

Nem kímélték a cigányok a falu szélén álló, soha nem lakott szociális lakásokat sem: az értékes alapanyagért jó részüket elbontották. Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője szerint ez nem egyedi eset, a cigányprobléma egész Borsod megye sajátja, és egyre rosszabb a helyzet.

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jag3
2012. január 16. 10:17
Az eddigi 132 darab hozzászólásban egyetlen egy emberséges és/vagy értelmes hozzászólás sincs. Gondolom ez az általános idiotizmus az oka annak, hogy Mo. ott tart, ahol. A "cigánykérdés megoldása"... A legtöbben ez alatt azt értik, csapjon oda a rendőr (csendőr). Az illetők elfelejtik, hogy ezzel csak a szervezett (rejtőzködni képes, nagyobb bűncselekményeket ritkábban elkövető) bűnözés megjelenését inditják el. A következő pont a "különben megvonjuk a támogatást". Most tekintünk el attól, hogy érdekes jogrendet vezet be, aki ezt választja: Pista bűncselekményt követett el, tehát Jolánt és gyermekét büntetem... A bevezető mindig elfelejti, hogy ő lesz a következő, akin hasonló törvényt alkalmaznak, nade mit tegyünk... ilyenek az emberek (a koncentrációs tábor futó ötlete ugyanebbe a kategóriába tartozik amúgy: a koncentrációs tábor sosem korlátozódik az adott helyre, hanme mindig az egész ország az). De tekintsünk el ettől: ugye amikor a támogatást megvonod, szinte kényszerited újabb bűncselekmény elkövetésére. Arról nem is szólva, hogy minden gátlását oldod, hiszen a családja védelméről van szó, az meg kultúremberből is kihozza az állatot. A harmadik -kormányunk által lelkesen alkalmazott- módszer a probléma szőnyeg alá söprése kommunikációs szinten. Ez vezet az előző két "megoldás" hiveinek győzelméhez. Az pedig előbb a csendőrség, majd a koncentrációs táborok kialakitásához, végül az ehhez szükséges ember-anyag győzelme miatt az egész ország koncentrációs-tábor jellegű vezetéséhez (bizony Izrael _erre_ példa, csak még nem jutott el a végső stádiumig, köszönhetően annak, hogy a zsidó erkölcs tökélyre vitte a kettős mércét. Nade ami késik, nem múlik). Na most a cigánykérdés kinek a hibája? Amikor a "kommenisták" átadták az országot, a cigányok jó része _dolgozott_. Tök mindegy mit, hogyan, de dolgozott. Érthető, de ostoba dolog volt egy egész népcsoportot az utcára hajitani és egyetlen megélhetéséül a családi pótlékot rendelni. OSTOBA. Ezért tartunk ott ahol: a saját hibánk, pontosabban a bizonyitottan többszörösen OSTOBA politikusaink hibájából. De a mellékelt ábra mutatja, a politikusokat kiszolgáló tábor sem sokkal intelligensebb. A cigánykérdés megoldása: egyszerre kell a cigányságot eltartani, munkát adni neki és a gyermekvállalást a gyermek tisztességes ellátásához kötni. Ez 45 évnyi munka (várható élettartam a cigány soron). Gondolom a baj azzal van, hogy ezt a _munkát_ senki sem akarja elvégezni. Merthogy nemcsak a cigányoknak büdös a munka. Megjegyzés: a vicc az, hogy amilyen ütemben fogyunk, biztosan _szükségünk lesz_ a most születő cigány gyerekek munkájára. Na persze nem azon az értelmi és erkölcsi szinvonalon amit a társadalmunk tanit nekik.
Learten
2012. január 15. 22:18
A Mandinernek gratulálok hogy ezt a videót lehozta. Szinte nincs média aki megtenné. Nem először láttam ilyet, de döbbenettel tölt el továbbra is hogy a rendfenntartók összes szaktudása lassan abban merül ki hogy kintfelejtett sebességkorlátozó tábláknál képesek rejtett trafipaxot üzemeltetni... Két hét mi? Pedig Fideszre szavaztam, de nem lesz ez így soha többet. Nem változik itt semmi csak a kommunikációban. :(
Aromó
2012. január 15. 20:59
Urak, urak :) feleslegesen húzzátok fel magatokat Next-en, mivel minden bizonnyal egy fizetett bérkommentelőről van szó, vagy csak egyszerűen egy beteg állatról, akinek már évtizedek óta nem állt fel. Hagyjuk, hadd dolgozzon, mi pedig érezzük jól magunkat :)
vero1_
2012. január 15. 19:31
a nácizók közül ki járt már ott? javaslom a falusi túrizmus jegyében menjenek néha egy hétvégére pihenni pl. vilmányba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!