A deszkás pap

2010. augusztus 10. 14:19

Hogyan lehet közel hozni egymáshoz a fiatalokat és Istent? A lenti deszkás pap erre tesz kísérletet, miközben gördülékennyé teszi a fiatalok és az egyház közti párbeszédet.

2010. augusztus 10. 14:19

„A miséken csak arról tudnak papolni, mi a helyes és mi nem, és egyébként is, ami szerintük helyes, abban semmi jó nincs” - sok fiatal vélekedik így az egyházról. Talán megváltozik kicsit a véleményük, ha megnézik a Mandineren is látható videót arról a lenti papról, aki vicces megjegyzésekkel és hatalmas átéléssel mutatta meg a gyerekeknek, mit és hogyan lehet csinálni egy gördeszkával.

Zoli atya, a videón szereplő pap a Youtube-on szereplő kommentek alapján egyébként már tíz évvel ezelőtt is megcsillantotta gördeszka-tudását, nagy focista, ráadásul kézen és gólyalábon is tud járni - volt, aki egyenesen azt állította, hogy ez mind semmi ahhoz képest, ahogy kézen állva lesétál a lépcsőn. A videót két napja töltötték fel és már 3700-an nézték meg - a magunk részéről nagy karriert jósolunk az atyának, ámen!

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SztAhanov
2010. augusztus 11. 12:46
Óriási. Mindennél jobbat tenne az egyháznak, ha minden közösségre jutna egy hasonló felfogású atya. Nekem hál' Istennek már nem egyhez volt szerencsém, de tudok rossz példákat is, amikor egy egy-egy savanyú, karótnyelt, elfásult don minden fiatalt elmar maga mellől, még a ministránsain is keresztülnéz, aztán minden prédikációban eldörgedezi, hogy milyen romlott ez a világ és hol vannak a fiatalok. Remélem ehhez az egy-két paphoz is eljut ez a videó: tessék, itt vannak a fiatalok. Ma még csak a járdán ülnek, de lehet, hogy holnap már bemerészkednek a templomkertbe. Csak ki kell menni értük, például így, deszkával. A videón szereplő atyának a legjobbakat kívánom és őszinte elismerésem.
smalladam
2010. augusztus 10. 15:50
a gödör környékén lenne némi térítenivaló
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!