Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Az Egyenlítő TV leleplezi Kövér Lászlót

2010. február 17. 08:57

Megdöbbentő felvétel a Fidesz választmányi elnökének Jászszentandráson elhangzott kevéssé európai lakossági fórumáról.

2010. február 17. 08:57

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2013. január 07. 16:29
Aki itt az általános szavazójog ellen ágál, az persze azt hiszi, hogy Ő bezzeg mindenféle feltételnek simán megfelel. Simán átmenne az állampolgári teszteken, megnyerné a műveltségi vetélkedőket, erkölcse makulátlan, vagyoni helyzete stabil... stb. stb. Nem kéne némelyik kommentelőnek egy jó kis önismereti kurzusra beiratkozni, még 2014 előtt? Ja, persze előbb elvégezni a korrekciós osztályt, amiből kimaradt :))))
JohnMcCain
2010. február 17. 22:39
Kövér egy gyökér. Félreértés ne essék, a jó oldalra fogok szavazni, de ez egy teljesen abszurd ötlet. Ezt szimplán úgy hívják hogy vagyoni cenzus, hiszen ha valakinek nagyon pénzre van szüksége, úgyis el fogja adni a szavazati jogát. Lehet hogy most is van hasonló, de nem intézményes keretek között, állami szinten!
slomovicz
2010. február 17. 17:41
Jó a megközelités, hogy huszas IQ-ju, vadbarom ne szavazzon. Teszt kérdőivet kellene minden szavazóval kitölteni. Erröl jut eszembe az a régi vicc, amikor a cigány jelentkezik az MSZP-be, A pártitkár azért- biztos ami biztos- feltesz, egy pár kérdést neki. Ki az a Marx, ... Nem tudom, a válasz, Ki az az Engels?... nem tudom, Ki az a Trockij? ......nem tudom. Hát cigány- te nagyon alulképzett vagy, Na jó, pártitkár elvtárs én nem tudom, de mondja meg nekem, ki az a Béla?--nem tudom. Ki az a Gazsi?..... nem tudom. Na teccik látni - mindenki a maga bandáját ismeri!
Gumimaci
2010. február 17. 17:20
Hol van itt a leleplezés? Kövér László jól beszélt! Vannak, akik egy 200.-Ft-os utalványért eladják a szavazatukat. Akik kitalálták a szavazat egyenlőséget, arra gondoltak, hogy az egyik francia olyan mint a másik, és nem arra, hogy az egyik francia olyan, mint egy másik eszkimó...ha értik mire gondolok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!