Jobbá tette a melegek életét az LMBTQ-lobbi?

2024. július 27. 20:13

Ha már az olimpiai megnyitóból sikerült egy hatalmas woke-LMBTQ-dragqueen-showt varázsolni, tegyünk fel az izgalmas kérdést!

2024. július 27. 20:13
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Pesti Srácok

Nyitókép: X

„Visszatérő toposz egy-egy budapesti Pride-on, hogy ugyan ma is elképesztően nehéz az LMBTQ-saláta valamelyik betűjeként élni, de a kétezres években milyen rossz volt, pláne a ‘90-es években. Tényellenőrizzük, hogy Magyarországon valóban így volt-e!

A budapesti pride-on elhangzott megállapításokkal szemben nem, nem lett jobb az LMBTQ-betűsaláta tagjainak attól az élete, hogy minden róluk szól. Nem lett jobb nekik attól, hogy állandóan velük kell foglalkozni, ugyanis a hatás-ellenhatás törvénye szerint minden nyomasztás dühöt vált ki. 

Ezért állt elő az a furcsa helyzet, hogy míg a multik kivezénylik a dolgozót felvonulni, addig Lady Dömper drag queen előadásai kiszorultak a külvárosba, a korábban népszerű melegbárokba csak néhány turista téved be véletlenül, és minden épeszű ember menekül, ha szóba kerül a téma, hiszen nem lehet olyat mondani, ami megfelelne a lobbi elvárásainak.

A vidám és szivárványos, egymásra rácsodálkozó, a másik iránt érdeklődő és a mindenkit elfogadó ‘90-es évekkel szemben sikerült a haladás jegyében összehozni egy sivár és szürke falansztert, amiben mindenki a saját, kibeszéletlen és kibeszélhetetlen frusztrációját dédelgeti otthon, a négy fal között. Nagy tapsot az LMBTQ-lobbinak! Majdnem sikerült jobb világot építeni.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fecoka
2024. július 29. 11:17
A melegekkel sosem volt probléma. Élik az életüket tisztességben, feltűnés mentesen. Ez az eLMeBeTeQ ripacskodó, magamutogató és ha nem tetszik akkor téged tönkre tenni próbáló valami. Az teljesen más, kezelendő. Persze. Véleményem szerint.
Bodzay
2024. július 28. 19:07
LM: kis számban előforduló, ma még nem tisztázott neurobiológiai atípia, ami bizonyos IQ felett nem akadályozza a közösségbe történő beilleszkedést. A közösségi, polgári demokratikus normarendszer alapkövetelmény. B: laza személyiségstruktura elbizonytalanodásokkal és kontrollvesztésekkel járó epizódok között imbolyogva. A többi nagybetű valamilyen disszociális személyiségzavar manifesztációja a társadalmi normák elutasításával. További szakirodalom többek között a frankfurti iskola szerzőinél.
a-gyar-2
2024. július 28. 17:08
A globális finánctőke legimperialistább, legreakciósabb elemei aljas módon a mentál higéniai kezelésre szorulókat használják, ki tolják maguk elött pajzsként KIZÁRÓLAG azért hogy eltereljék a figyelmet az általuk véghezvitt s folyamatosan ma is nap mint nap elkövetett fosztogatasaikról, az emberiség elleni büntetteikről
lofejazagyban-2
2024. július 28. 16:29
ha a Rabbi igazán tökös lenne, akkor nem használná a buzerantok "meleg" önmeghatározását, hanem azt mondaná "homoszexuális" vagy "homokos". De annyira ő sem bátor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!