Ez így OK!

2023. augusztus 03. 15:46

Mélységesen megértjük a hozzánk költöző „jobboldali” német nyugdíjasokat. Isten hozta mindet.

2023. augusztus 03. 15:46
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„Ez így ok, tudtuk, nincs ezzel semmi baj, szeretettel várjuk és mélységesen megértjük a hozzánk költöző »jobboldali« német nyugdíjasokat. Isten hozta mindet.

Most már csak azt kellene megtudnunk, hogy vajon hol lehet a kommunista spanyol meg német fiatalok paradicsoma...”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
taminol
2023. augusztus 08. 10:30
"szeretettel várjuk és mélységesen megértjük a hozzánk költöző »jobboldali« német nyugdíjasokat" Én nem értem meg. Húzzanak haza olcsójánoskodni és ne itt tornázzák fel az ingatlan árakat.
lesmiserables
2023. augusztus 04. 13:00
A probléma csak az, hogy ezek azok akik tönkretették az ottani országot, most odébbállnak, mert élhetetlen. Ugyanúgy, mint nálunk Geriék tönkreteszik Budapestet, majd ők kiköltöznek az agglomerációba... Nem kell annyira ujjongani ezekért a hippi-nyugdíjasokért. Amúgy is nyugdíjas ország vagyunk, nem tudom mennyire hiányoznak ide...
nagymacska44
2023. augusztus 04. 11:01
A németek felvásárolják a Balaton környèkét ahelyett, hogy saját hazájukban tennének rendet. Nem értem, hogy miért kell ennek annyira örülni. Aztán majd lehet csodálkozni ha mégsem jobbra szavaznak.
tapir32
2023. augusztus 04. 03:32
A konzervatív oldal feladata az organikus társadalmi rend helyreállítása a liberáldeviánsok homogenizáló törekvései ellenében! A sorosista álcivil, politikai szervezetekkel szemben a valódi civil társadalom felépítése! A sorosista NGO-knak semmilyen társadalmi legitimációja nincs! Ál NGO pl. az Amnesty, a Transparency, a Helsinki stb. Csak fizetett alkalmazottaik vannak. Ne hidd el, amit terjesztenek! Európa jövője a keresztény konzervativizmus! Ma ez a progresszív! A szabadság halálát a szabadságot minden határon túl kiterjesztő liberalizmus hozza el. A szabadság csak határok között van értelmezve. A nyílt társadalom, mint társadalomfilozófiai elképzelés az 1960-as évek végére megbukott. Ma már a nyílt társadalom utópiája egy anakronizmus. Ha egy utópia megvalósul, az mindig totalitarizmushoz vezet. Egyetérteni a hatalommal nem szolgaság hiszen, azért kerültek hatalomra mert sokan egyetértettünk velük! Ilyen a demokrácia!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!