Részvétem mindazoknak, akik remélték, hogy a harmadik világháború még a hétvége előtt elkezdődik

2023. július 12. 07:27

Ha az élet citromot osztogat, csinálj limonádét.

2023. július 12. 07:27
null
Koskovics Zoltán
Koskovics Zoltán
Twitter

„Részvétem mindazoknak, akik remélték, hogy a harmadik világháború még a hétvége előtt elkezdődik. Ha az élet citromot osztogat, csinálj limonádét.”

Nyitókép: MTI/AP/Alessandra Tarantino

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyzoltan-2
2023. július 12. 14:12
Vélem, hogy az igazi tényleges világháború már évszázadok óta folyamatban van..! -magyarázatot nem fűzök hozzá...
papalimapapa
2023. július 12. 13:35
Zselé. Nem mindenhol szeretik az olyan házalót, aki nem kér, hanem az ajtót rugdosva követelőzik. Ez a ripacs kis akarnok Zelenszkíj komoly bajba sodorta a saját hazáját az agresszív neonáci politikájával. Addig provokálta az illemtanórákról mindig távol maradó szomszéd medvét, amig az odabaszott egyet neki. És most rohangál fűhöz-fához, mert ő bántva vagyon. Szögezzük le: két kulturálatlan szláv akarnok szomszédháborúja nem tartozik Európára (sem). Hogy mégis figyelni kell a szembenálló felek kiszámíthatatlan eredményt hozó háborújára, az azért van, mert az egyik atomhatalom és ha eldurrant bármit is, az ezen a kontinensen iszonyú következményekkel járhat. Európa elemi érdekeke ennek a konfliktusnak a mielőbbi felszámolása. Zelenszkij viszont minden erejével azon van, hogy az általa kiprovokált krízisbe minél több államot belerángasson. Erre szokták azt mondani népiesen: A kurva anyját!
Obsitos Technikus
2023. július 12. 12:10
Ami késik, nem múlik :-( Nem fogják abbahagyni.
lájkbajnok
2023. július 12. 08:19
Medvegyev: Egyre közelebb a harmadik világhàború.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!