Nőként mondom: felháborító!

2023. július 07. 08:35

Egy Elvira nevű férfi, aki magát jelenleg nőként definiálja, jogosult a Nők 40 kedvezményes nyugdíj-korkedvezményre.

2023. július 07. 08:35
null
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„Na ne!

Egy Elvira nevű férfi, aki magát jelenleg nőként definiálja, a Veszprémi Törvényszék minapi döntése szerint jogosult a Nők 40 kedvezményes nyugdíj-korkedvezményre.

Nőként mondom: felháborító! Innentől kezdve a kórházak női osztályain is együtt leszünk Elvirával?!

A Nők 40 a női munkavállalókat azért privilegizálja, mert a nemzet fennmaradása miatt többletterheket viselnek: ha adatik nekik gyermek vagy gyermekek, azért, ha nem, azért, mert esetleg sokat küzdöttek érte, mégsem sikerült. De hogy valaki született férfiként evickélhessen át a másik nem térfelére, elfogadhatatlan – ráadásul fennáll a gyanú, hogy valaki e precedens után saját érdekei mentén teszi majd ezt.”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evass816
2023. július 12. 09:46
Leegyszerűsítve: vicc, még akkor is, ha Elvirának kettessel kezdődik a személyi száma. Más kérdés, hogy az is vicc, hogy a plusz megterhelés miatt, ami a család ellátásával jár, kiérdemlik a nők, a negyven munkában töltött év után a nyugdíjat, DE azok is, akik nem neveltek gyermeket, és/vagy egyedül éltek. Őket mi terhelte meg?? Ebben az összefüggésben mi lehet az indok a faszi elutasítására. Persze szigorúan a törvény betűje szerint. Mert egyébként...!
Palatin
2023. július 10. 13:07
Némelyekben akkora az exhicionizmus, hogy bármire képesek, csak hogy a címlapokra kerüljenek. A háttérnben az is meghúzódik, hogy a sociálmédiák (Facebook stb.) lehetövé tették, hogy bárki prezentálja magát. Kialakakult egy verseny ebböl, kezdetben valódi emberi teljesítményekkel lehetett valaki sztár, de miután ezek a lehtöségek kimerültek, elökerültek az abnormitások és az azok közötti verseny. Ma azzal lehet valaki sztár, hogy ezekkel a transz-baromságokkal rukkolnak elö. De ez is ki fog fújni, kiváncsi vagyok, mi jön azután. Mert minden csak addig érdekes, amig csillogni lehet vele a médiában. Azután lecseng. A LMBTQ ad még lehetöségeket egy darabig, lehet ember+állat, ember+gép, ember+akármi stb. irányba menni. Lehet világbajnokságokat rendezni a transzoknak. Még 1-2 év, aztán kifúj a dolog. A sok átoperált akkor fog kétségbe esni, hogy most akkor mit csináljon a müfütyijével, mümumujával? Ez még jönni fog.
Palatin
2023. július 10. 12:55
Az egész LMBTQ-hype-nak az a célja, hogy amortizálja, lejárassa, nem-kivánatossá tegye a normál családot, ahol gyermekek születnek és felnevelkednek. A háttérhatalom eldöntötte, hogy nem kell több fehérember. Ök túlságosan öntudtosak, magabiztosak, képzettek, szervezkedésre hajlamosak, követelödzök. A háttérhatalomnak nagy tömegben csak zsarolható, befolyásolható, könnyen kizsákmányolható szolgák kellenek, a fehérekböl csak a zseniket akarják megtartani, de azokból is csak annyit, hogy eszükbe ne jusson a háttérhatalom által elképzelt új világot megváltoztatni. A mai fehér ember generáció meg tudná még állítani ezt a folyamatot. De ök túl kényelmesek, nem érzik, hogy minden az ö börükre megy, ez még nem nyilvánvaló a számukra. Amikor az lesz, akkor már késö lesz, nem lesznek meg a lehetöségeik a változtatásra. A háttérhatalom mindent pontosan tervez, ideje is van elég, igazi agytrösztök dolgoznak a projekten. Azt is el tudják hitetni az emberek többségével, hogy ök nem is léteznek.
Wolfram004
2023. július 09. 00:54
Én férfi testbe született leszbikus nőként definiálom magam és szeretnék a női öltözőben zuhanyozni! Ahw...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!