Hát már a 444 is?

2023. július 12. 06:42

Tessék, ezt is megértük. Már a 444 is beismeri, hogy az amerikai elnök egy demens vénember, akinek fogalma sincs semmiről.

2023. július 12. 06:42
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Hogy eddig miért nem tették? Mert eddig inkább védték, bármi áron, falaztak neki, ahogy tudtak. De most eljött az igazság pillanata. Ugyanis úgy jártak, mint a régi zsidó viccben:

– Rabbi, mi az a dilemma?

– A dilemma? Hát az ingyen disznóhús...

Az történt, hogy Biden megérkezvén a NATO csúcsra, csak egy embernek nyújtott kezet, s az történetesen Orbán Viktor volt. Na már most, ez a 444 köreiben nem megengedhető, ezért muszáj volt odaírnia a Herczeg Márk nevű kenetnek a következő mondatot:

»Az nem világos, hogy az amerikai elnök tudta-e, hol van, és kivel fog kezet.«

Ez ugye az ingyen disznóhús esete. Mert mi legyen? Tegyünk úgy továbbra is, mintha Biden észnél lenne és vezetője lenne Amerikának? De akkor Orbánnal történő kézfogása nem magyarázható. Vagy rántsuk le a leplet arról, ami az egész világ számára nyilvánvaló, hogy az elnök úr hülye, és akkor az Orbánnal történő kézfogása kapcsán megint belerúghatunk a magyar miniszterelnökbe.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Twitter, képernyőkép

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dryanwolf
2023. július 13. 04:44
...tudta-e, hol van, és kivel fog kezet. ------- - Hoppá! Na, helló röfi!
PeterWeber
2023. július 12. 17:50
Vén hülye, de azért ösztönösen érezte, hogy ki a góré... 😄
Lakat1983
2023. július 12. 15:28
A 444-nél bűzölgőbb szarrakás nem létezik.
august
2023. július 12. 12:27
"(szerintem előtte mondták neki, hogy egyedül Orbánnal ne fogjon kezet, aztán tessék, mi lett belőle.. 😃 )" -- :) Ezek után várhatjuk a balliberálisok által keltett legendában bekövetkező "Orbán-átkot", vagyis a várható, hamarosan bekövetkező politikusi bukást is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!