Európai Parlament – sírjunk vagy nevessünk?

2023. július 14. 17:32

A Katargate botrány főszereplői nemcsak szabadlábon és munkában, de megszavazzák az EU Etikai Testület létrehozását.

2023. július 14. 17:32
Karvovszki Krisztina
Karvovszki Krisztina
Facebook

„Európai Parlament – sírjunk vagy nevessünk: a Katargate botrány főszereplői, Eva Kaili és Marc Tarabella nemcsak szabadlábon és munkában (Kaili már Belgiumot is elhagyhatja, hiszen Strasbourgban nyomkodja a gombot), de megszavazzák az EU Etikai Testület létrehozását.

Saját és kollégáik vesztegetési ügyei nyomán nyilvánosságra került rendszerszintű EU-s korrupciót orvoslandó, Tarabella aktívan részt vesz az ÁTLÁTHATÓSÁG, INTEGRITÁS, SZÁMONKÉRHETŐSÉG elősegítését, és a KORRUPCIÓ felszámolását célzó EP-s reform intézkedésekre tett javaslatokról szóló szavazáson. Kaili ezen a ponton szemérmesen tartózkodik.”

Nyitókép: Karvovszki Krisztina Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
irmag2
2023. július 15. 16:24
Tavares után Sargentini, majd Gwendoline, Magyarországról szóló hazug jelentései és azok megszavazásának játszmái bennünket idejében ráébresztettek az erkölcsük határtalanságára.
Hangillat
2023. július 15. 13:37
Minta anomália, a 'jogállamiság' ott teljes.
II.baljoska61
2023. július 14. 20:01
Azeri dollárok, Simonka, Völner, Boldog, Mengyi....
Majdmegmondom
2023. július 14. 19:52
Nincs itt semmi gond. Gyurcsány is azt nyilatkozta tegnapelőtt, hogy tulajdonképpen ő 2006-ban megmentette az országot...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!