Időnként ránézek Péterfi Judit oldalára

2023. július 03. 10:00

Amióta Márki-Zay megbukott, ő pedig kitette ezt a fekete fotót, azóta nem lehet tudni, hogy mi lett vele.

2023. július 03. 10:00
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Időnként ránézek Péterfi Judit oldalára, mert beleégett az agyamba ez a fekete, elkeseredett fotó, amit akkor tett ki, amikor a baloldal elbukta a választást.

Péterfi Judit sikeres műsorvezető volt, de otthagyta a szakmáját, hogy segítsen Márki-Zay Péter kampányában.

Az látszott a videókban, hogy Márki-Zay megy és magyaráz, Péterfi Judit pedig próbál valamit tenni, de mindhiába.

Péterfi Judit műsorait kedveltem és nézegetem, hátha visszatér. Néha írt női magazinokban, néha youtubeon látható, de alapvetően, amióta Márki-Zay megbukott, ő pedig kitette ezt a fekete fotót, azóta nem lehet tudni, hogy mi lett vele.

Olvastam egy helyreigazítást, hogy téves az a Pesti Srácok hír, hogy szűkebb ismeretségi körében Márki-Zay Péterről azt mondta, hogy egy teljesen kezelhetetlen, monomániás, minden kontrollját elvesztett elmebeteg.

De a kampányról, Márki-Zayról, a fejesugrásáról a politikába nem beszélt azóta se, vagy én nem láttam, hogy beszélt volna.

Másik érdekes női karrierút Márki-Zay mellett, Lukácsi Kataliné. Rajongással állt mellette, sőt Messiásnak nevezte, majd Gyurcsányhoz hasonlította és politikai bohócnak is titulálta.

Az MMM egykori alelnöke ellen eljárást indított a Mozgalom etikai bizottsága, »mert kritikus volt Márki-Zay Péterrel szemben«.

Aztán nagyon becsülendő és politikában ritkán látott módon Lukácsi Katalin bocsánatot kért az emberektől három dologért is, amit a kampányban tett. Főleg azért, mert Messiásnak nevezte Márki-Zayt.

Lukácsi azóta rendszeres szereplője közéleti műsoroknak, tehát az ő karrierje legalább nem tört szét, mint Péterfi Judité…”

***

 Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
falus-i
2023. augusztus 06. 21:24
Skrabskinál jól fekszik ez a két luvnya. Ne feldjük jóban volt (van?) a Nagyar Hangos Dévényivel is, lehet, hogy Csintalan is a az egyik lieblingje? Péterfi mindenkinek benyalt amig Simicskás volt a Hír Tv, olyan gusztustalan műsorokat csinált, az embert a hányinger kerülgette. Például Ács volt cigány polgármesterével, Lakatos Bélával is enyelgett egy undorítót. Ha Skrabskinak ezek a nők fontosak, figyelemmel követi a sorsukat elárulja, hogy hova és merre is húz valójában. Ezekután engem nem téveszt meg a Biszku film, az csak ügyes és jó belépő volt részéről a politikai forgatagba.
llnnhegyi
2023. augusztus 02. 10:53
És legvégül Márki Zay Péter úgy picsafüst liberalbolsevista,mint a többi hírhedt politikus, néhány közülük: -Gyurcsány Ondó Ferenc és házastársa Klára Dobreva - a bukott moslékkoalició vezetőik kompletten -Es egy furunkulus a közpolitika seggén,maga az árnyékszékkormány
llnnhegyi
2023. augusztus 02. 10:47
Elkeseredetten gondolnak néhány tízezren Márki Zay Péter szélhámos politikusra ( usademokraták ügynökei
DFK
2023. július 04. 05:19
Nem szabad ezeket sajnálni. Ki a hazát elveszejteni akarta, azért nem sírunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!