Békepárti magyar dízelolajjal működnek az ukrán tankok

2023. július 26. 18:08

Orbán akár véget is vethetne a háborúnak, ha akarna, de pénzért bármire képes.

2023. július 26. 18:08
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Orbán képmutató és kétkulacsos politikáját mutatja, hogy miközben a propaganda azt állítja, hogy Magyarország nem ad segítséget Ukrajnának a »béke« érdekében, egy német lap szerint magyar dízelolajjal harcolnak az ukrán tankok az oroszok ellen. A magyar finomítókból származó és a MOL által ukránoknak eladott magyar üzemanyag nélkül megbénulna az ukrán hadsereg. Orbán akár véget is vethetne a háborúnak, ha akarna, de pénzért bármire képes. Ugyanakkor a kormánypropaganda továbbra is oroszpárti és ukránellenes uszítást folytat.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán az oroszokat is becsapja, mert miközben a nemzetközi színtéren az orosz érdekeket védelmezi (egészen a szavazásig, mert utána ott minden szankciót megszavaz, szintén pénz reményében), az Oroszországtól származó olajat finomítja és utána azt adja el az ukránoknak. Ez azt jelenti, hogy Orbán közreműködésével az ukránok orosz olajjal harcolnak az oroszok ellen. Vlagyimir ezek szerint még nem szólt. A Handelsblatt nevű német újság leplezte le, hogy leginkább Magyarország és Törökország üzemanyagexportja segítségével harcol az ukrán hadsereg.”

***

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sagirdilsiz-2
2023. július 27. 18:36
Pénzért bármit ez Bartus szájából nagyon vicces, kb 10 éve havi 7 dollár támogatásért könyörgött az AN-en, és volt, hogy konkrétan Dzsordzsi bácsit kereste meg nyílt levélben egy kis suskáért....Németh Sándor elött is csúszott mászott évekig.
Box Hill
2023. július 27. 12:26
Már bizonyos dízelolajok is osztályellenségek. A bolsevizmus újabb frontot nyit. Jön még a széncsata.
zsolt196969
2023. július 27. 12:18
Ha nem küldene akkor még náci orosz árát köcsög lenne. Te buzi zsidó féreg
Egyasokközül
2023. július 27. 10:47
Tudod mi megy még gázolajjal bartus g.ci?!A mentö,tűzoltó,busz,kamion,munkagép,dízelmozdony,generátor.Azt hiszem ezek elég békés járművek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!