A baloldal keletre van

2023. július 13. 06:31

Az egypárti diktatúrát és a személyi kultuszt konzerváló egykori szovjet tagállamok és ezek legelszántabb európai szövetségese, Orbán Viktor Magyarországa: ez az internacionalista baloldal!

2023. július 13. 06:31
Révész  Sándor
Révész Sándor
HVG

„A háborúpárti baloldal belesodorna minket a háborúba, olvassa az ország. És valóban. Sőt, már bele is sodort. A baloldali besorolás sok esetben kétes, de az nem kérdéses, hogy a kommunista pártok, az általuk működtetett pártállamok, azok hívei és szövetségesei a baloldalon vannak. Mondhatnánk: az a fix baloldal. Ezt így értette mindig mindenki. A Fidesz pláne.

A kommunista párt vezette Kína, a Szovjetunió megszűnését a legnagyobb tragédiának minősítő, a szovjet hadsereg hőstetteit az '56-os magyar forradalom vérbe fojtásával együtt az ország büszkeségeként emlegető, a szovjet nagyhatalmi státusz és egypárti diktatúra helyreállításáért dolgozó Putyin Oroszországa, annak csatlósa, Belarusz, az egypárti diktatúrát és a személyi kultuszt konzerváló egykori szovjet tagállamok és ezek legelszántabb európai szövetségese, Orbán Viktor Magyarországa: ez az internacionalista baloldal!”

Nyitókép: KREMLIN PRESS OFFICE / HANDOUT / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. július 13. 19:34
1989 bukott kommunisták nyugatra szaladtak , ezekkel vörösökkel tárgyalt nyugat nem jobboldallal, milyen rendszerváltás volt ez ........ Bukott kommunisták nyugatról támadnak ,Brüsszel gazdaggá tette őket most már magukat tőkésként mint címeres gazemberek visszajöttek.
Gasztronauta
2023. július 13. 18:51
Ki fizeti a Révészt?
august
2023. július 13. 18:48
Komolyan nem értem, meggárgyultak ezek az emberek? amikor '56 vérbefojtását emlegetik, abbon ott voltak az ukránok is az egykori szovjet hadsereg részeként. Ennyire hülyék lennének, hogy ezt nem tudják? Éppen a minap ünnepelték az ukránok az egykori szovjet hadsereg UKRÁN veteránját aki utolsónak hagyta el az országot a rendszerváltáskor. Az utolsó ruszkiként, vagy muszkaként, ahogy ma hívják az ellenzékiek az egykori szovjeteket. Úgyhogy Révész úrnak mondom, hogy az '56 -os vérbefojtás társtettesei voltak az ukrán katonák is.
Hangillat
2023. július 13. 16:27
"Mivel nem cselekmény."?!! Kettős penetráció! Érzelmi, 'fizikai'! Révésznek döglött Duracell Baby Elemet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!