Olvasom az „előkerült” Prigozsinnak a nyilatkozatát...

2023. június 26. 19:04

Sok mindent elbír a kommunikáció, de ez az ügy kezd egyre szürreálisabb lenni.

2023. június 26. 19:04
null
Tarjányi Péter
Tarjányi Péter
Facebook

„Olvasom az »előkerült« Wagner-csoport vezetőjének Prigozsinnak a nyilatkozatát amelyben arról beszél, azért fordult vissza, az orosz fővárostól 250 kilométerre csapataival, mert nem akarta orosz katonák vérét ontani. Nem tudom mi történt akkor lelőtt harci helikopterek pilótával illetve egy légi-parancsnoki irányító repülőgép 10 fős személyzetével szombaton, de az biztos valahogyan lezuhantak miután a Wagner-csoport konvoja felett repültek. Sok mindent elbír a kommunikáció, de ez az ügy kezd egyre szürreálisabb lenni.”

Nyitókép: STRINGER / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HZ72
2023. június 28. 12:54
Takarodj fuckrajnába!
Mz124perX
2023. június 27. 16:58
Egyetlenegy amerikai magasrangú katona monda ki az igazságot. A lényeg a végeredmény, a többi humbug... Putin, Lukasenka és Prigozsin megegyeztek ebben a színházban, hogy valamilyen módon áthelyezzék a Wagnert Fehéroroszországba. Ez azt jelenti, hogy pár hónap múlva támadás lesz északról Kijev és Lemberg irányában. Szerencsétlen flótások... Ukrajna területén folyik a háború, nem Oroszországban. És még mennyi amerikai mérföld van Vlagyivosztokig... A logisztikát nyugatról vagy keletről hordják majd oda... S aztán hány évtizedig? Azt hiszik, hogy az oroszok csak Putinból állnak? Hát ha meghal Putin, jön Medvedev... S ha ő is meghal akkor jön egy következő Iván. Don't fuck with russians... Majd megtanulják!
Akitlosz
2023. június 27. 12:13
"Nem tudom mi történt akkor lelőtt harci helikopterek pilótával illetve egy légi-parancsnoki irányító repülőgép 10 fős személyzetével szombaton, de az biztos valahogyan lezuhantak miután a Wagner-csoport konvoja felett repültek." De az csak önvédelem volt. A szerző inkább megöletné magát, minthogy megvédje magát?
Göby
2023. június 27. 11:20
Engem nem is érdekel már senki okoskodása, csak a brit hírszerzésnek hiszek, mert tűpontosak, lényegre törőek, precizek és nem utolsó sorban alaposak ... amit mondanak, annak 100%--ban ellentéte az igaz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!