A szerbek igazsága

2023. június 01. 07:12

Az Egyesült Államok és Brüsszel összes gazembere dörzsölgeti a tenyerét.

2023. június 01. 07:12
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Az Egyesült Államoknak és Brüsszelnek az a (vélt) érdeke, hogy a Balkán örökre puskaporos hordó maradjon, és majd ők elhalászgatnak a zavarosban. Zavargások vannak Koszovó szerb többségű északi városaiban. A zavargások oka egyértelmű, és amit a szerbek sérelmeznek, az teljesen jogos. Egyes beszámolók szerint a koszovói albán rendfenntartó erők éles lőszerrel lőttek bele a tüntető szerb tömegbe. Ha a magyar rendőrök lefújják egy kis könny­gázzal az őket provokáló hülyegyerekeket, akkor világraszóló botrány van és az »emberi jogok sárba tiprása«. Ha albánok lövik éles lőszerrel a szerbeket az amúgy jogtalanul tőlük elvett Koszovóban, akkor nincs semmi látnivaló, mindenki menjen a dolgára.

Soha, senki sem fog törődni a szerbek jogos követeléseivel (remélem, mi igen). A zavargásokban magyar katonák is megsérültek. A szerb hadsereget a határra vezényelték. Az Egyesült Államok és Brüsszel összes gazembere dörzsölgeti a tenyerét.

Itt tartunk most. Legalább mi legyünk észnél, és ne üljünk fel a nyugati provokációknak. Most ne hagyjuk, hogy a szerbekkel is összeugrasszanak bennünket.

Utóirat: A románok nekiállnak hisztériázni, amiért köztársasági elnökünk részt vesz a csíksomlyói búcsún, majd kiposztolja a székely himnusz egyik sorát, amelyet odafönt a nyeregben sok százezer magyar zarándok énekel.

Tegye fel a kezét, aki szerint a román kormány magától hisztériázik! Persze tudnak ők maguktól is teljesen értelmetlenül teljesen hülyék lenni, de még inkább, ha odaszólnak nekik, hogy ez a dolguk. És nekik most az Egyesült Államok és Brüsszel diktál. Azoknak a gazembereknek pedig az a (vélt) érdekük, hogy mi minden szomszédunkkal rossz­ban legyünk. Ezt is kéretik mindig figyelembe venni.”

***

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik