A Rammstein énekese visszaélt a népszerűség adta hatalommal

2023. június 05. 19:28

A Közvádló a Birodalmi Törvények és a Nép természetes igazságérzete alapján hozza meg példás ítéletét.

2023. június 05. 19:28
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„A Rammstein énekese visszaélt a népszerűség adta hatalommal, és számos rajongólánnyal létesített szexuális kapcsolatot az együttes tagjainak közreműködésével. Az áldozatokat alkohollal is megkínálta, sőt kábítószerezésre is rávette, akik saját bevallásuk szerint másnaposan ébredtek, de az is előfordult, hogy azt észlelték: a rocksztár rajtuk feküdt – olvasható az egyik vallomásban.

Az erkölcstelen, züllött és korrupt énekes felett a Közvádló a Birodalmi Törvények és a Nép természetes igazságérzete alapján hozza meg példás ítéletét.”

***

Nyitókép: EYEPIX / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
acsko
2023. június 06. 09:09
Itt nem áll meg semmiféle vád. Milyen alapon? Ezt, ha kedvük van, erkölcsileg elítélhetik a népek. Ezt korábban is megtették. Viszont jogilag értelmezhetetlen az egész.
Mátyás01
2023. június 06. 08:29
Ha nem volt erőszak, akkor nem visszaélt, hanem élt a lehetőséggel, ami teljesen normális nem csak rocksztároknál hanem bármelyik átlagembernél is. Csak ugye a rocksztárok kicsit nagyobb előnnyel indulnak, mint egy átlagember. :)
Szilágyi Miklós
2023. június 06. 08:09
Anyám, ezek a lányok sosem hallottak róla mi megy a backstage-ban? Miért mennek oda a csajok? No persze mehetnek csak autogrammért is, de ezek elmentek a Rammstein partikra is, ahol nyilvánvaló hogy mi fog történni. Mi a következő lépés? Vegyük mondjuk a rocksztárokon kívüli világot. Pl. a koleszban egy fősulis srác elhív randira egy csajt, összejönnek, dugnak (természetesen közös beleegyezéssel). És eltelik pár hét, és a csaj megy a rendőrségre hogy őt a koleszban megdugták...
Akitlosz
2023. június 06. 01:26
Irigykedik ennek az újságnak a szerzője. Nem szép dolog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!