Vásárhelyi Mária talán visszahozná az életbe a katpolos-magvetős Kardos Györgyöt, hogy rendet tegyen!

2023. június 15. 17:49

A változás fájdalommal és óbégatással jár. Meg sok-sok károgással.

2023. június 15. 17:49
null
Mező Gábor
Mező Gábor
Facebook

„Vásárhelyi Mária talán visszahozná az életbe a katpolos-magvetős Kardos Györgyöt, hogy rendet tegyen! Hiszen, ha szegény Kardos György ezt megélte volna, biztos közénk lövetett volna!

A jó Vásárhelyi papa [két Péter Gáborral és Rákosi Mátyással lefolytatott egyeztetés és néhány aljas, uszító cikk között] meg megírta volna.

Azt tudjátok, hogy kié volt eddig (?) a Libri? Azé a Balogh Ákosé, aki [hogy egy régi cikket idézzek] Demján Sándor istállójából érkezett. Előző könyvemnek (A média lenyúlásának titkos története) ő a kulcsszereplője. Már a néhai Demján. Ahogyan az átmentésnek is.

»A Skála idején létrehozott menedzserképzőben nevelkedett Balogh Ákos, a Libri vezetője vagy Dicső Gábor, a Kontrax egykori tulajdonosa« – írják. A cikkben felsorolt harmadik későbbi potentát is ismert, hiszen Demján »Széles Gábornak a Videoton privatizációja körül segített«.

Utóbbival kapcsolatban a személyes szál: jó pár évig neki dolgoztam a Magyar Hírlapnál. De Dicső Gáboré a dicső karrier. A Kontrax története is megérne egy misét. Majd egyszer.

Amúgy jókor jött a »botrány«, A kultúra megszállása című könyvem pont arról szól, amiért most ilyen hatalmas a sivalkodás. A vélemény-vezér elit félti a kenyerét és korábbi kizárólagos reflektorfényét. Na nehogy már a jobboldali szerzők előkerüljenek a pult alól, meg a dobozból!

Ez a lényeg. A változás fájdalommal és óbégatással jár. Meg sok-sok károgással.”

***

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2023. június 16. 10:14
Amíg a "belpesti zsidó értelmiség" nem kerül az őket is megillető helyre (például a tevékeny munka frontjára) addig semmiféle lényegi változás nem várható hazánkban. Ők a mi életünk árán is, az utolsó magyarig védeni fogják az ingyen élést, a jólétet biztosító társadalmi helyzetüket. Ha mi magyarok kipusztulunk, akkor vagy odébb állnak egy országgal, vagy az idehozott migránsokon, bevándorlókon folyik majd az élősködés. A vátesz elődök ezeket már mind megjósolták, legutóbb Cs.I. drámaíró, író, jövőbe látó.
Lmcwelt
2023. június 16. 08:47
Telitalálat! Mindig mondom a sok hülye balosnak, ezeket csak az bántja, eltolták őket a húsosfazéktól, a nép sorsára nagy ívben szartak és szarnak most is! A bolsevik fajtájuknál aljasabb férgeket még nem hordott a hátán a Föld!
Welszibard
2023. június 15. 22:43
Történelmi tradíciókon alapuló tény: A könyvkiadás, a könyvterjesztés, a nyomdászat, a könyvtervezés, a lapkiadás, a sajtó és a filmforgalmazás az utóbbi 100 évben döntő fölényben "zsidó kézben" volt. Az 1942-es ún. "zsidótörvényeket" strómanok tömegével tudták átvészelni, ami működött (kivéve talán a gettó hónapjait). Nem sokat változott a helyzet 1945 után a kommunizmus alatt sem, azon egyszerű oknál fogva. hogy ők értettek a szakmához. 1945 után átvedlettek kommunista-proletárrá, megtanultak proli módon káromkodni, disznóhúst enni és öltözködni, , amely "tradíciót" máig őrzik (pl. kockás inges tüntetések). Nem egy olyan könyvkiadó volt a kommunizmus évei alatt, ahol a dolgozók 90%-a Ábrahám lánya és fia leszármazottja volt. (Elég sok munkás és parasztszármazású magyar ember a kapott alamizsnáért és az asztalról lehullott morzsákért cserébe hűséges társukká vált - Erre példa Gyurcsány karrierje.) Mivel a könyvkiadás és a könyvkereskedelem is az ő kezükben összpontosult, így a haszon garantálva volt. Ez a roppant egészségtelen monopolhelyzet 30 évvel a rendszerváltás után most kezdett megváltozni. Elég későn. Mező urat különösképpen utálják, mert volt olyan korrekt és tárgyszerű, hogy mindezekre cikksorozataiban és könyveiben felhívta a figyelmet.
Kormánypárti2
2023. június 15. 21:12
Az hagyján, de hogy lesz így állása a Lendvay cenzor banyának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!