Vásárhelyi Mária talán visszahozná az életbe a katpolos-magvetős Kardos Györgyöt, hogy rendet tegyen!

2023. június 15. 17:49

A változás fájdalommal és óbégatással jár. Meg sok-sok károgással.

2023. június 15. 17:49
null
Mező Gábor
Mező Gábor
Facebook

„Vásárhelyi Mária talán visszahozná az életbe a katpolos-magvetős Kardos Györgyöt, hogy rendet tegyen! Hiszen, ha szegény Kardos György ezt megélte volna, biztos közénk lövetett volna!

A jó Vásárhelyi papa [két Péter Gáborral és Rákosi Mátyással lefolytatott egyeztetés és néhány aljas, uszító cikk között] meg megírta volna.

Azt tudjátok, hogy kié volt eddig (?) a Libri? Azé a Balogh Ákosé, aki [hogy egy régi cikket idézzek] Demján Sándor istállójából érkezett. Előző könyvemnek (A média lenyúlásának titkos története) ő a kulcsszereplője. Már a néhai Demján. Ahogyan az átmentésnek is.

»A Skála idején létrehozott menedzserképzőben nevelkedett Balogh Ákos, a Libri vezetője vagy Dicső Gábor, a Kontrax egykori tulajdonosa« – írják. A cikkben felsorolt harmadik későbbi potentát is ismert, hiszen Demján »Széles Gábornak a Videoton privatizációja körül segített«.

Utóbbival kapcsolatban a személyes szál: jó pár évig neki dolgoztam a Magyar Hírlapnál. De Dicső Gáboré a dicső karrier. A Kontrax története is megérne egy misét. Majd egyszer.

Amúgy jókor jött a »botrány«, A kultúra megszállása című könyvem pont arról szól, amiért most ilyen hatalmas a sivalkodás. A vélemény-vezér elit félti a kenyerét és korábbi kizárólagos reflektorfényét. Na nehogy már a jobboldali szerzők előkerüljenek a pult alól, meg a dobozból!

Ez a lényeg. A változás fájdalommal és óbégatással jár. Meg sok-sok károgással.”

***

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik