Tele van vele a média, hogy „Brüsszel megszavazta a migránskvótát”

2023. június 13. 13:10

Nem „Brüsszel”. Nem „szavazta meg”.

2023. június 13. 13:10
null
Lattmann Tamás
Lattmann Tamás
Facebook

„Tele van vele a média, hogy »Brüsszel megszavazta a migránskvótát«. Tényleg, komolyan? Jól van akkor.

1. Nem »Brüsszel«.

2. Nem »szavazta meg«.

3. Nem »kvótát«, ami ráadásul nem is azt jelenti, amit tulajdonítanak neki.

Most beszéltem erről kicsit az ATV híradójának. De minek? Szaladt a szerkesztő, merthogy Skype-on kell beszélnie az Alapjogokért Központtal. Szegényt képen röhögtem. Minek? Azokból aztán tényleg csak a hazug propaganda fog dőlni...

Ennek az egésznek tényleg semmi értelme nincs. Nekem meg tényleg nagyon tele van a bugyrom azzal, hogy egyedül vagyok az un. szakmában, aki tisztességesen próbál információkat átadni, folyamatokat elmagyarázni a napi kb. tizennégy órás munkaidőm mellett.

De tényleg, minek?”

***

***

Nyitókép: Dursun Aydemir / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ersa57
2023. június 16. 14:13
Te felvázoltál egy szélsőséges helyzetet. Ezzel szemben te sem, én sem tudjuk, hogy mi a valóság, mert nem kapunk hiteles tájékoztatást. Az is lehet, hogy ez az 1300 ember valódi menekült volt (miért ne lehetne feltételezni, hiszen a magyar hatóságok nagyon szigorúak!!) és nagy részük már haza is tért.
Kormánypárti2
2023. június 14. 08:30
Ennek a latmannak a faszát be kellene fogni egy satuba, kivenni a satu tekerőjét, mellétenni egy kést és rágyújtani az épületet. Mert ugye ez sem erőszak, maga dönthet hogy vág, vagy ég. Kvóta sincs, ha fizetsz. Ugye ez sem kényszer?
Aerion
2023. június 13. 23:19
Moslék, baszod a degenerált anyádat kegyesen, szerintem menekülj.
ersa57
2023. június 13. 21:22
A kormány hazugságai helyett olvassátok a tényeket! A kiindulási pont az 1951. évi ENSZ Menekültügyi Egyezmény, amelyhez Magyarország is csatlakozott. Az aláíró országok vállalták, hogy a területükre érkező, a nemzetközi jog szerint menekültnek minősülő személyeket nem utasítják ki mindaddig, amíg fennáll a menekült státusuk. FONTOS, HOGY NEM ILLEGÁLIS MIGRÁNSOKRÓL, HANEM MENEKÜLTEKRŐL VAN SZÓ!!! Az EU csupán csak arról határozott, hogy az EU-ba érkező migránsokat (legyenek azok politikai menekültek vagy illegális bevándorlók) szétosztják a tagországok között, abból a célból, hogy a tagországok hatóságai elbírálják azok menekültkérelmét. Természetesen az elbírálás ideje alatt a tagországok viselik ennek a folyamatnak illetve a későbbiek során a kitoloncolásnak vagy a befogadásnak a költségeit. HA VALAMELYIK TAGORSZÁG NEM AKAR RÉSZT VENNI EBBEN A FOLYAMATBAN, AKKOR LEHETŐSÉGE LESZ EZT VISSZAUTASÍTANIA ÉS FEJENKÉNT 20 EZER EURÓT BEFIZETNI AZ EU KÖLTSÉGVETÉSÉBE! A kormány hazugságával szemben az EU nem kényszeríti egyik tagállamot sem az illegális migránsok befogadására, csak meghatározott számú menekültügyi eljárások lefolytatására!! A KORMÁNY GAZDASÁGI PROGRAMJÁBÓL FAKADÓAN AZ ELKÖVETKEZŐ ÉVEKBEN NAGYSÁGRENDDEL TÖBB ÁZSIAI VENDÉGMUNKÁS FOG ÉRKEZNI MAGYARORSZÁGRA, AKIKKEL EGYÜTT KELL MAJD ÉLNÜNK, MINT AMENNYI MENEKÜLTET IDEIGLENESEN BE KELLENE FOGADNUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!