A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Soros és egyben az EP ügyeletes főbohóca előhúzta a régi, jó öreg antiszemita kártyát

2023. június 19. 19:46

Kedves jóllakott óvodás, inkább a saját portáján sepergessen!

2023. június 19. 19:46
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Soros és egyben az EP ügyeletes főbohóca előhúzta a régi, jó öreg antiszemita kártyát a ‘90-es évekből.

Akkor még bejött, de mára már nemcsak hogy elavult fegyver, de a valóság hatására nagyon könnyen a használója kezében robbanhat.

Mert ne feledkezzünk meg róla, hogy a bevándorlást minden (!) eszközzel támogató Soros Birodalom (»Ami egykor szovjet birodalom volt, az Soros-birodalom lett« – Soros György, 1993 Bukarest) dobott kesztyűt a nemzetállamok, így Magyarország lába elé,

Daniel Freud, a »magyar kérdésre« állított Soros ügynök, egyébként zöldpárti politikus, melynek hazai pártja és az EP beli pártcsaládja teljes mellszélességgel támogatja a bevándoroltatást, lakosságcserét és Soros nagy politikai projektjét a Nyílt Társadalmat és arról sem, hogy egy ember származása nem jelent mentséget és felmentést a tetteire

valamint felhívnám a szíves figyelmeteket arra, hogy a bevándorlással éppen olyan tömegek érkeznek Európába, amelyek esetében kódolt az antiszemitizmus (erről a francia-vagy németországi zsidók, már aki kalandvágyból még ott maradt a szép lassan kialakuló kalifátusban, tudnának mesélni)

Szóval, kedves jóllakott óvodás, inkább a saját portáján sepergessen!”

Daniel Freund kiakadt: szerinte undorító, nyílt antiszemitizmus van Magyarországon

„Egy amerikai - zsidó családba született - milliárdos képviseli az univerzum minden gonoszságát. Ez az Orbán-kormány hivatalos kommunikációs vonala" - fogalmazott Freund.

***

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. június 23. 20:10
Biczitomi,te a NER ügyeletes főbohóca vagy,az jobb?
EX_Terminator
2023. június 21. 18:13
Csak egy degenerált ócska kis buzi, aki azt képzeli hogy övé az egész világ és mindenki ugrani fog a parancsára. Ideje lekeverni neki egy oltári taslit. Lehetőleg akkorát amit nem él túl a szervezete, amit ő ugyan soha a büdös életben nem lesz képes kézben, és életben tartani.
Advocate
2023. június 20. 08:26
Muszály izmoskodnia a Freund-nak a választók felé valami eladhatóval, lassan itt vannak a választások és a legutobb is 19-ként jutott be a huszas listáról! Fél, hogy ellökik a mézesbödön mellől! A hazáját érintő problémák kevéssé kötik le, pedig van bőven!
dryanwolf
2023. június 20. 07:38
"egy ember származása nem jelent mentséget és felmentést..." Ne hagyjuk, hogy egy 'tehetséges magyar üzletember' sepergessen Tamás bátya portáján!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról