Érkezik a jelzés, hogy a radaron nagyon közelednek bizonyos pöttyök

2023. június 19. 05:57

Kedvenc Tom Cooperem nem érti, miért nem támadják a K-52-es helikoptereket pihenő közben.

2023. június 19. 05:57
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Kedvenc Tom Cooperem nem érti, miért nem támadják az ukránoknak rengeteg kárt okozó K-52-es helikoptereket pihenő közben, miért inkább teljesen felesleges, de annál látványosabb támadásokra pazarolják a drónokat az orosz hátországban.

Nos.

Nem értek hozzá, de gyanítom, azért, mert a Kreml hagymakupolája és a különböző finomítók nem mozognak. Azok ott állnak egy helyben, mint egy fasz a réten, hiába csipog a radaron a bejövő jelzés.

Míg a helikopter.

Érkezik a jelzés, hogy a radaron nagyon közelednek bizonyos pöttyök. Drónok, rakéták, egyéb üdvözlő -és képeslapok. Ilyenkor fogja magát a helikopter pilótája és sietősre veszi a figurát. Elsőként elmegy szarni, utána elszív egy doboz cigit. Sétálás közben felhívja a nejét, mert érdekli, hányast kapott a gyerek. Aztán lekezel a főtiszttel, talán isznak is egy kört, elvégre oroszok. Ha mindezzel megvan, akkor ellenőrzi a tükröt, az elsősegélydobozt, továbbá beállítja az ülésfűtést, aztán felszáll, és jó másfél kilométerrel odébb leteszi a gépet. Na, ezért nem támadják a pihenő aligátorokat.”

Nyitóképen: K-52-es helikopter / Wikipedia

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cataract
2023. június 19. 12:58
Ez nem cikk ez egy fos
stug
2023. június 19. 08:36
Másként is kikapcsolhatóak a "pihenő helikopterek": https://www.youtube.com/watch?v=E4bdpLLf7W4 A ruszkiknak eddig a Ka-52-es flottájuknak kb. fele (!!!) lett oda.
Papamaci1957
2023. június 19. 08:05
Hát Rabbi, ennél volt jobb cikked is.
Parm
2023. június 19. 07:45
Előadást tart a fotelcivil a fészbuk-egyetemen. De biztos igaza van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!